Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális 1 férfitól ha inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális 1 férfitól ha inkább csak bújna ölelgetne törődést igényelne a kapcsolat elején mint az hogy a szexeljen velem?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják hogy a férfi inkább a szexre gindol állandóan, nekem kicsit furi hogy nálam nem ez az első gondolata

2023. szept. 12. 13:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%

"Még szerencse, hogy olyan könnyű kiigazodni a nőkön"

Nincs olyan, hogy nők. Vagy férfiak. Egyének vannak.

2023. szept. 12. 23:05
 22/37 anonim ***** válasza:
72%
Van olyan, hogy csoport. Ahova több személy besorolható mint egy ott már beszélhetünk csoportról. Szívesen.
2023. szept. 13. 05:03
 23/37 anonim ***** válasza:
94%

"csak általába a kapcsolat eleje a sexrő, szokott szólni"

Jól el van már b.szódva ez a világ...

2023. szept. 15. 20:54
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

A mi időnkben a tetszésről, vonzalomról, ismerkedésről szóltak a kezdetek: randevú, mozi, színház, társaság, koncertek, kirándulás, stb.

Minél változatosabb élethelyzetben megtapasztalni, hogy milyen ember a másik.

Hogy megtörténjen a szexuális közeledés, odáig el kellett jutni.

A fiúk is azokat a lányokat becsülték, akik hasonlóan gondolkodtak.

2023. szept. 15. 22:31
 25/37 anonim ***** válasza:
87%
Van aki mind2 ot szereti, a bujos ferfi is akarhat napi 3xor szexelni..
2023. szept. 16. 14:43
 26/37 anonim ***** válasza:
64%
24. 60-70 es evekben? Mert a 80 as evek mar nem errol szoltak.. teny tobb interakcio volt az emberek kozott es internet nelkul jobban elvoltak mint a mai ember feltalaltak magukat voltak rendes programok es nem penzszoros draga ha nem olyan ahol az ember a lenyeg.. Ami reg volt az reg volt, ez egy masik vilag .. amikor pl van egy 15 eves es egy 20 eves es a 20 eves jellemzi tinit és azt mondja mennyivel rosszabbak a mai fiatalak akkod nem értem mert 1 generacioba tartoznak ugyan azon notek fel kb..es 5 ev alatt semmi nem valtozik.. amikor tini kor utan 15 -20 ev eltelik na akkor lehet mondani hogy bezzeg az en idomben .
2023. szept. 16. 14:50
 27/37 A kérdező kommentje:
Akkor vegülis ne aggódjak ha javarészt törődés vagy csak hogy lásson jut eszébe rólam állandóan es nem ah hogy de kívánatos vagyok meg tapizna stb? Ne értsetek félre nem várom el csak kapcsolat elején minden a szexről szól, nálunk nem, aztán nem tudom hogy ez normalis e 1 féritól vagy annyira nem is jövök be neki csak elvan velem.
2023. szept. 16. 16:22
 28/37 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, az a lényeg, hogy te mire vágysz, nem az, hogy itt miket mondanak mások. A saját érzéseidet, ösztöneidre hallgass, ne másokra.
2023. szept. 16. 16:30
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
22 hülye. Épphogy az egyénre kell felhívni a figyelmet, a csoportokat a lusta igénytelen emberek erőltetik mindenre lépten nyomon, ott is ahol nem kellene. Túl van tolva.
2023. szept. 27. 13:05
 30/37 anonim ***** válasza:
30%

en ertem a kerdezo allaspontjat. szerintem egy dinamikus, vonzalomtol futott kapcsolatban MIUTAN/MIKOZBEN megismerik egymast az elejen tenyleg domina az erotika is. kerdezo pasijanak ez nincs vagy erosen atlagon aluli.

azt mondjuk nem tudom, ennek miert kellene orulni :D foleg, hogy a kerdezoben ez felmerult, mint aggaly.

kerdezo: valoszinuleg nem veled van a baj, a pasid kicsit galamblelku.

hogy ez kesobb eleg lesz-e neked, azt te tudod.

nekem nem lenne eleg, de en pasi vagyok - ahogy fentebb irtak: a tenyesz bika fajtabol :DD

(nem kerek privit, van csajom)

43F

2023. szept. 27. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!