Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha beadja a profilját akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beadja a profilját akkor még nem húzott balra?

Figyelt kérdés

Ha Tinderen valaki profilja többször is bejön nálam, akkor az még biztos nem húzott balra vagy ezt így nem lehet tudni?

Azaz akik nekem megjelennek azok még biztos nem húztak balra???

2023. szept. 12. 07:52
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Gratulalok Einstein, rajottel a vilagegyetem egyik osszefuggesere, ami eddig ismeretlen volt. Vagy nem.
2023. szept. 12. 08:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Haha nagyon vicces. Ja, nem.
2023. szept. 12. 09:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha ennyire cinikus lekezelő proli stílusban tudsz csak írni, ráadásul egy haszontalan választ, akkor egyáltalán minek írsz? Frusztrált vagy? Rád férne egy jó d.gás.
2023. szept. 12. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Fizess elő, akkor megtudod.
2023. szept. 12. 09:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Itt nem az a kérdés most, hogy jobbra húzott e, hanem az, hogy ha többször feldobta már a profilját, akkor biztosra vehetem-e hogy vagy nem jelent meg nála a profilom még/nem húzott balra?
2023. szept. 12. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem veheted. Véletlenszerűen dobálja az algoritmus a lehetséges jelölteket. Húzd jobbra, akkor is kiderül.
2023. szept. 12. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Igazából nem lehet biztosan tudni. Nagyon genyó az az algoritmus.

Csak valószínűsíteni lehet, hogy nem húzott (még) balra. Statisztikailag is valószínű, tekintve az 5:1 férfi:nő arányt, továbbá azt a tényt, hogy a férfiak aktívabbak. Egyszerűen nem jutottál el hozzá még, és jó eséllyel soha nem is fogsz.

2023. szept. 12. 10:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem igazán értem, én vagyok a nő.
2023. szept. 12. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha vidéki vagy, nagyon leszűkíted a keresést, vagy valamelyik tematikus szekcióban keresel, simán előfordul ilyen.

És a válasz nem. Nem biztos, hogy nem húzott balra.

2023. szept. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!