Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha valaki másra állítja a korát társkeresőn, de a profiljában leírja az igazi korát?
Figyelt kérdés
Azért állítja másra, hogy több embernek mutassa őt.2023. aug. 27. 22:10
2/15 A kérdező kommentje:
Nálad igen. De általában kérdezem és a pozitív tapasztalatok érdekelnek.
2023. aug. 27. 22:13
3/15 anonim válasza:
Ha leírja az igazit, akkor nem zavarna, így csak a rendszert akarja átverni, nem engem.
4/15 anonim válasza:
Nálam is negatívum egyértelműen
6/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem fura.lenne
7/15 anonim válasza:
Mièrt nem tudja elfogadni a korát? Ez a kizáró ok. Ha èn meg maximum x èvessel akarok randizni, akkor is kizáró ok. Hiába dobja fel a szűrő.
8/15 anonim válasza:
Engem nem zavar ha korrigál. Pl ha 40 éves, de tényleg csak 30-nak néz ki akkor az lenne az átverés ha 40-et írna, mert azt hinném hogy olyan csotrogány mint a 40 évesek átlagban, és elszalasztanám. De ha pl 30 éves annyit is ír és idősebbnek néz ki, akkor is kicsit csalódott az ember ha meglátja, mindegy hogy elvileg a számjegy stimmel.
9/15 anonim válasza:
Én ezt sose értettem egyébként. Nyilván nem véletlenül adom meg a kívánt kort, mikor rányomok a keresőre. Attól, hogy valakit feldob, még ugyanúgy nem fogom jobbra húzni, hiszen tudok olvasni és látom az adatlapot. Ezzel szerintem nem lehet sokkal több embert behúzni, de te tudod.
10/15 A kérdező kommentje:
7. 45 éves nő vagyok és szinte csak 55 feletti férfiakat dob fel vagy pedig huszonéves srácokat, akik szintén kamura állították be a korukat és idősebb nőket keresnek. Ez a hatalmas többség, akikre az igazi korommal rálátok.
39-re tervezem beállítani.
2023. aug. 28. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!