Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy férfi kollégám munkán kívüli programra, kettesben. Ebből leeshet neki, hogy tetszik nekem?
A #19 vagyok,Nekem sokszor volt hogy adott leányzóra nem tekintettem potenciális barátnőjelötkènt, mert barát exe volt, mert èpp volt èppen MAS aki jobban érdekelt, mert nem jött be annyira, mert macerás lett volna, mert egy èjszakánál nem láttam benne többet ès nem akartam megsèrteni. De gondolom ezernyi oka lehetett.
De a lènyeg hogy sokkal tisztább terep ha az elejèn tisztazzuk a találkozó okát.
A nők a mai emancipált világban is megtehetik az első lepèst.
Soha nem éreztem magam ezek miatt kevesebbnek , vagy lúzernek. Sőt becsültem magam a visszafogottságomèrt, mert nem voltam olyan aki minden nőnek behazudta a szerelmet, csak hogy megdugja.
"Elengedtem mert azóta nem történt semmi :)"
Most mégse engedted el, történt valami vagy más kollégáról, férfiról van most szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!