Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy férfi kollégám munkán kívüli programra, kettesben. Ebből leeshet neki, hogy tetszik nekem?
Attól függ hogy milyen jeleket küldesz neki.
Hiba hivtad el , ha a haver csaj szerepben vagy akkor lehet hogy inkább havernak tekint mint potenciális barátnő jelöltnek.
Sok Minden állhat a háttèrben,lehet hogy nem olyan srác aki minden csajt meg akar fektetni, lehet H szamara fontos a baratsag.., annyi minden lehet.
Ha szimpatikus, akkor esetleg lehetsz kicsit merèszebb . Ha csak azok közül választhatsz akik zsigerből minden csajt felakarnak szedni , vagy esetleg aki pont nem ilyen...akkor nem jobb kimozdulni a komfort zónából.
Nincs olyan hogy "Az ismerkedés szabályai" könyv amit az iskolában is oktatnak.
Van akinek ez könnyebben megy van aki vèrt izzad se megy.
Vannak srácok akik mindenkibe " szerelmesek" lesznek egy pillanat alatt ès egy èjszakára meg is elègszenek ezzel, S vannak akiknek ez lassan bontakozik ki. De ugyan ez elmondható a nőkről, vannak aki erőteljes jeleket küldenek,míg mások meg erre nem kèpesek.
Ha arra vársz hogy tèged felszedjenek akkor bizony csak a jelentkezőkből válogathatsz.
Ha valogatni szeretnèl a szamodra szimpatikus fèrfiak közül , akkor viszont neked is tenned kell ezèrt. Lehet hogy a kiszemelt fèrfi nem jártas a kapcsolatokban/ismerkedésben , legyèl iranyaban kicsit konkrètabb. Neked is jobb szerintem.
Olyan jófejek vagytok ti nők ;-)
Miért várjátok el hogy a férfiak gondolatolvasók legyenek ?
Honnan kellene tudni hogy te romantikus érzéseket táplálsz valaki íránta , de már le is írtad mint férfi mert ...milyen pasi az aki nem kezdeményez minden baráti invitálásban, nem kezd nyomulni minden baráti meghívásban.
Az is lehet hogy te nem jösz be neki ...
#19 én újabb minden elhívasnál rá kell kérdeznem, hogy akkor ez most baráti vagy randi, mert másképp nem mondják el.
Majd aztán x év után hallod vissza, hogy "de én annak idején beléd voltam zúgva, de te mégsem léptél" s mikor kérdezem, hogy honnan kellett volna ezt tudnom akkor mindig olyan válaszok jönnek, hogy "sokat néztelek", vagy "mindig kötekedtem veled, hogy felfigyelj rám", ja és én ebből kellett volna tudjam? :))
Múlt héten is elhívott egy kolléganő forrócsokizni. Akkor ő is akar valamit? (Elárulom, nem, ki is hangsúlyozta, hogy nem az lesz, mert ma már mindenki túlgondol mindent és muszáj hangsúlyozni, hogy minden nem randi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!