Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők csak olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak olyan férfival állnak szóba, aki jobban keres náluk?

Figyelt kérdés

[link]

Király Eszter szerint egy nőnek olyan férfi kell, aki sikeresebb nála. Magyarul, ha nincs milliós fizetésem, akkor esélytelen vagyok egy párkapcsolatra.

2023. szept. 11. 18:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
Én is így vagyok vele. Csak olyannal jövők össze aki hozzám képest jóval több fizetése van
2023. szept. 11. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
11, és hogy deríted ki, mennyit keres?
2023. szept. 11. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:

Az én szüleim közül apa minimálbért keres, anya meg orvosi bértábla alapján kapja a fizut, mégis együtt vannak😄

Az lehet, hogy imponál a nőknek, ha a férfi többet keres, de szerintem csak az a lényeg, hogy tartsa el magát, és ne legyen neki büdös a munka. Úgyis ketten kell, hogy építsük a jövőt, nem neki egyedül.

2023. szept. 11. 19:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Olyannal állok szóba, aki kb annyit keres mint èn.

Sikeres emberekhez közöm nincs, és ne is legyen, a 250 ezres fizetèsemmel :D

2023. szept. 11. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Én teljesen mást nézek egy férfin.
2023. szept. 11. 20:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Halál mindegy, mennyit keres, amíg tudja finanszírozni a közös programokat, meg a saját életét és nem csak szenved meg túlél.
2023. szept. 11. 20:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Sose tudtam sokáig,hogy akivel ismerkedek/járok mennyit keres.Fontosabb,hogy ne legyen hülye,magatól felálljon neki és 10 percnél tovább birja.És ne legyen hisztis.
2023. szept. 11. 20:55
 18/22 anonim válasza:
11%
Igen mert a pénzre hajtanak.
2023. szept. 11. 21:15
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

Honnan a fenéből tudod elsőre ki mennyit keres? Max a munkájából következtethetsz, de azt is csak ha "tömegmeló" fix munkaidővel es bertablaval, pl gyár, áruház, bolt. De amúgy bármi lehet, pl egy vállalkozó lehet a szülei segítségére szorul, és lehet vett már 5 lakást, ami ki van adva, hogy még vehessen belőle. De ugyanez igaz a szerelőre, a sofőrre, de ha nagyon aktív akkor akár egy futarra is.

Sose kutakodtam a pasijaim pénztárcájában, mert nem ez érdekelt, hanem hogy valahogy megéljen, ne egy életképtelen valaki legyen.

Ennek ellenere futottam bele olyanba aki rajtam elősködött. Utána azt mondtam én is jobban figyelek erre, bár az elvárasom továbbra is az hogy legalább megtudjon élni. Engem nem kell eltartani, tudok dolgozni.

És amúgy meg ki ez a nő, sose hallottam még róla?

2023. szept. 11. 21:26
 20/22 anonim ***** válasza:

Azért nagyjából annyit keressen, mint én.

Amúgy ki ez a nő?

2023. szept. 11. 22:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!