Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is kamu az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kamu az egész szöveg? Ki kapott már hasonló rossz kifogást?

Figyelt kérdés

Elvileg jó lett volna az egész nap, aztán megkaptam hogy este hétkor még szobát kell festenie.

Nektek mi volt a legrosszabb kifogásotok amit mondtatok vagy amit kaptatok?

2023. szept. 7. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem biztos hogy kamu.
2023. szept. 7. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor épp elvileg felújítás zajlott nála, és ő javasolta az időpontokat, nem én erőltettem. Mikor már a 3. olyan hétvége telt el úgy, hogy közbejött neki valami (és nem jelezte időben, csak az utolsó pillanatban), akkor jöttem rá, hogy csak hülyített. Milyen festő az, aki este 8-ra megy dolgozni? 😂😂
2023. szept. 7. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, együtt vagytok, vagy csak randizgattok?
2023. szept. 7. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Első randi volt, igaz nem utolsó pillanatban szólt hanem előtte egy nappal, de okot csak randin kaptam.

1# szoktak este festeni?

2023. szept. 7. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szoktak amúgy, ha csak akkor van rá ideje, bár ha egész nap ráért, fura, hogy este fogott neki. kétlem, hogy a meleg miatt
2023. szept. 7. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szoktak.

Pl nővéreméknél is olyan csávó dolgozott akinek megvolt a napi munkája, aztán este 6 körül beállított és tolta az ipart vakulásig. Néha konkrétan ott aludt a munkaterületen és onnan ment másnap a munkahelyére.

2023. szept. 7. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Természetesen szoktak.
2023. szept. 7. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha azt vesszük hogy sokan 5-6 körül ernek haza a munkahelyről- meg hétvégén is- akkor elképzelhető hogy még igaz is. Hisz akkor mikor máskor hivnák a szobafestőt, mint este miutan hazaértek, es kifujtak magukat?
2023. szept. 7. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki kellett zárnia a kutyát az előszobába és így nem tud eljönni mert rosszul érzi magát miatta
2023. szept. 7. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mikor egyedül éltem, én is munka után festettem nyáron a leendő hálót, 3napig este fél 6korul fogtam neki, aztán amíg láttam, festettem (villany nem volt a szobában.

De mondjuk szobafestes miatt nem biztos, hogy lemondanek egy randit, ha tényleg kedvelem az illetőt. Hacsak nem valami komoly oka van, hogy most azonnal kell festeni.

2023. szept. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!