Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép a munkatársam? Akar-e tőlem valamit?
Az utóbbi időben közelebb kerültünk egymáshoz egy férfi kollégával, mert nem volt sok munka a nyáron, ill. kevés ember volt bent a cégnél. Ezidő alatt elég sokszor kerestük egymás társaságát, volt, hogy közösen mentünk ebédelni is. Szoktunk egymást ugratni, de ami "gyanús" hogy gyakran bókol és gyakran érint meg "véletlenül", félreérthető helyeken (pl. haj, arc, derék). Viszont mostanában ritkábban keresi a társaságom a munkahelyen, mióta újra beindult az élet. A nyáron szerveztünk egy közös hétvégi programot kettesben, ami elég jól sült el, de nem történt semmi olyasmi köztük. Feldobta, hogy ismételjük meg valamikor, de azóta semmi. Mire véljem ezt? Ő elég közvetlen típus az emberekkel, tehát ez alapján részben nem is látok többet a dologba. Ha szeretne valamit, miért nem lép? (Van köztük korkülönbség az ő javára.) Zavarja hogy kollégák vagyunk?
Nekem tetszik a kolléga, de nem merek így lépni én sem, nem akarok kellemetlen helyzetet ebből...
29/N
Nem tudok okosat írni,most éppen nagy dilemmában vagyok egy beszólás kapcsán,amit burkolt randira hívásnak fogtam el.Aztán lehet,hogy csak poén volt.
Minden esetre nálatok sem történik konkrétum,amiből az szűrhető le,hogy nem annyira hajt érted...
Én azt mondanám, hogy talonban tart csak, de persze Te érzed, mennyire van oda érted.
Ha érdekel, hívd el kávézni, a reakciójából majd kiderül, hogyan is áll ehhez az egészhez.
Fuu de nem szeretem az ilyet:D
Mármint a nem tiszta helyzeteket. Ugyanis vannak emberek akiknél tökre simán levehető, hogy csak barátkozik és nincs is azzal semmi baj, van akinel meg egyértelmű, hogy többet akar az is oké. De ez...voltam benne és belefáradtam.
Én egy utolsó sanszot adnék a dolognak, ha nagyon tetszik a pasi, elhívnám én valahova és azalatt flörtölgetnék picit, célozgatnék, kifejezném, hogy kedvelem de ha nem harapna rá, hagynám. És onnantól kezdve elkönyvelném, hogy barátok vagyunk vagy olyasmi. Egyszerűen nem éri meg energiát feccölni valamibe ami nem lesz több. Mármint fejben.
Attól meg barátkozni simán lehet h neked is jó úgy, csak akkor legalább fejben nem pörög rá az ember.
munkahelyre nem qrválkodni jár az ember
ha viszket a pöcköd vakartasd meg otthon ne a munkahelyen akarj pélajokat szopkodni
fú de nem bírom az ilyen ribizliket
Utolsó!
Baromira frusztrált vagy,kiábrándítóan gusztustalan módon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!