Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretek vele lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek vele lenni, de nem érzek szexuális vonzalmat irányába?

Figyelt kérdés
Ismerkedem valakivel. Nagyon kedves, aranyos, szeretek vele lenni, beszélgetni, ha nem vagyok vele, rá gondolok, szexuálisan mégsem izgat és nem is tetszik nekem. Mi ez akkor? Olyan, mintha szerelmes lennék, de nem kívánom…
2023. szept. 6. 08:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

20! Félreérted a helyzetet, de hagyjuk, csak sajnálom, hogy van sok olyan ember, aki tönkreteszi magát, csak mert nem tud felnőni. Szerinted miért van ilyen borzalmasan sok válás, meg összeomló kapcsolat? Mert nem gondolkodtok...

És hidd el, ha megtalálod azt, aki hozzád lelkileg passzol a szex lesz az utolsó dolog, ami érdekelni fog. De mondjuk sosem fogod, mert mondjuk 59 évesen is vihorászni fogsz a szexisrácok után...

2023. szept. 6. 15:45
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
" szex lesz az utolsó dolog, ami érdekelni fog"- és akkor majd innen tudom, hogy egy jó kapcsolatban vagyok? Nem tudom, nekem ez rémesen hangzik.
2023. szept. 6. 15:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!