Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Red flag ha egy 30 körüli pasit a testvére tart el szinte teljesen, ő meg otthon számítógépezik csak?
Figyelt kérdés
Jelenleg ez van, néha be tudok szállni a költségvetésbe pár tízezer forinttal de ennyi.
F/32
2023. szept. 5. 20:11
11/19 anonim válasza:
Inkább kurvára irigyellek
Egy egyke
12/19 anonim válasza:
Az nem red flag, hanem teljesen kizáró ok minden normális nőnél. De te már úgyis megszoktad, ha zavarna, változtatnál. Nekünk meg édes mind1, mennyit recskázol otthon. Max. a nővéredet zavarja, aki az ágyneműdet mossa.
Amúgy az hogy van, hogy nincs nálatok munka, de a nővérednek valahogy mégis sikerült találni?🤔
13/19 anonim válasza:
És meg évekig a testvéreddel tervezed eltartatni magad? Tükörbe tudsz te nézni? Ha nincs munka a környéken, akkor menj Ida, ahol van. Nőj fel végre!
14/19 anonim válasza:
Nekem meg az is red flag es kizaro ok,ha te tartod el az ocsed….. 😂😂
15/19 anonim válasza:
9
Nekem sikerult! Lány vagyok!
16/19 anonim válasza:
En ismerek tobbeket is, akik munka mellett vegeztek el a mernokinfot, vagy akar phd-ztak. Kicsit fel kene emelni a segged a kanaperol es felnoni vegre.
17/19 anonim válasza:
Mizu Balázs? Alkohollal hogy állsz?
18/19 anonim válasza:
CSak 8-10 sör megy le neki naponta, az semmi. Meg a kispocak sem elhízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!