A számítógépet vagy az okostelefont használjátok gyakrabban?
Figyelt kérdés
Nem munkahelyre célzok, hanem amikor otthol vagytok.2023. júl. 20. 18:25
3/17 anonim válasza:
Számítógépem nincs, így a telefont.
4/17 anonim válasza:
Én a laptopomat. Most is arról írok.
5/17 anonim válasza:
Amikor otthol vagyok, akkor a telefont, meg én mindent szívesebben csinálok telefonról.
7/17 anonim válasza:
Hétköznap telefont, hétvégén PC-t.
8/17 anonim válasza:
Számítógépet. Nem véletlen van egy 1 milliós PC-m és csak egy 200 ezres telefonom.
A telefon a GPS-re jó, meg fotózni, esetleg pár e mail.
Kényelmességi és teljesítmény szempontjából se merhető össze a 2 eszköz teljesítménye.
Meg a PC testre szabható a telefon meg nem. Integráltan kapsz bele mondok valamit 6 GB memóriát oszt akkor nesze.
9/17 anonim válasza:
Érdekes, akik a számítógépet írták, azok fel vannak pontozva, és akik az okostelefont írták, azok le vannak pontozva. Na, mindegy, én is az okostelefonomat (Samsung Galaxy A03) használom inkább, bár a számítógépet is szoktam használni (Asus). Én mindenkit felpontoztam 😊
10/17 A kérdező kommentje:
Én mint kérdező senkit nem pontoztam le, főleg mivel én is telefont használok. :)
2023. júl. 31. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!