Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A számítógépet vagy az okostel...

A számítógépet vagy az okostelefont használjátok gyakrabban?

Figyelt kérdés
Nem munkahelyre célzok, hanem amikor otthol vagytok.

2023. júl. 20. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
"piszlicsárè" dolgokra, mint youtube, Facebook, gyors Google keresés, emailben kép csatolása, ágyból film nézés és hasonlókra legtöbbször lusta vagyok gépet kapcsolni, erre tökéletes a telefon. Játékokkal játszani, zenét vágni/felvenni, nagyobb terjedelmű szövegeket írni stb. erre pedig számítógépet használok.
2023. okt. 28. 06:24
 12/17 MolotovPunk ***** válasza:

Egyértelműen a számítógép a nyerő nálam, zene hallgatásban, film nézésben, netezésben és játékban is. Eleve sokkal nagyobb a monitor és jobb a képminőség is. Nem tudnék telefonon filmet nézni, túl kicsi a képernyője. Alapból sem nagyon netezek okos telefonon, nekem a telefon telefonálásra való.

36/F

2023. nov. 13. 00:50
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
12: "Nem tudnék telefonon filmet nézni, túl kicsi a képernyője." szerintem meg 10 centi távolságból ahogy az ágyban fekve nézed a telefont, 6 colos képernyő nagyobb, mint 40 colos 2 méterről :)
2023. nov. 13. 20:38
 14/17 MolotovPunk ***** válasza:
13/ Egy okostelefon akkor sem tudja mindenben helyettesíteni az asztali gépet, vagy laptopot. Zeneszerkesztésre és játékokra is lényegesen jobb megoldás a számítógép! Az én gépem konkrétan hifire van kötve.
2023. nov. 13. 20:53
 15/17 anonim ***** válasza:
14: Informatikusként tényleg ennyire használom munkán túl a gépet. Zeneszerkesztés és tripla A játékok. Minden másra ott a telefon. Sokszor reggel mire kitápászkodnék az ágyból bekapcsolni az asztali gépet, már telefonon elintéztem azt a keresést vagy akár vásárlást ami tervben volt :D
2023. nov. 13. 21:32
 16/17 MolotovPunk ***** válasza:
Az még kimaradt, hogy film nézésre van egy LG Led Tv-m is, így nálam felejtős a film nézés telefonon.
2023. nov. 15. 20:12
 17/17 anonim válasza:
Én inkább telefont de hogyha nézek valami filmet/sorozatot akkor a laptopot🙂
2023. nov. 27. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!