Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha nem válaszoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha nem válaszoltok egy nőnek egy napon belül, az általában nem is érdekel benneteket?

Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

#6: Ne haragudj, de sokszor a sajat dolgaimmal sem vegzek. Nagyon kiraly, hogy neked van napi 1 orad gepezni. Masnak nincs. Ha valakinel ezen mulin a dolog, akkor nem is egymast keressuk.

Es irtam, hogy mindenkit megtisztelek a valasszal. A nemlegessel is. Soha, senkit nem ghostingoltam meg. Ehhez kepest a nok legalabb 95 szazaleka siman ezt tolja. En kerek elnezest, hogy nem tekintek mindenkit kivetelnek, amikor par szavas valaszokat nyognek csak ki.

Aki az uzenetet irja, sokszor nem valaszt var, hanem csak valakit, aki elszorakoztatja. Aki komolyan erdeklodik es valaszt var, az 2 nap mulva is erdeklodik es valaszt var.

2023. szept. 5. 00:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Vagy csak tartja a három napos szabályt. Mindenki lehülyéz miatta, de nekem eddig mindig bejött.

Mondjuk így belegondolva több, mint 10 éve nem vagyok a húspiacon. Azóta sokminden változhatott...

2023. szept. 5. 10:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Mi az a 3 napos szabály?
2023. szept. 5. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Csapod a szelet, de nem túl nyomulósan. Olyan hosszú távra tervezve. Elkéred a telefonszámot, majd csak 3 nap múlva hívod fel. Ez elég idő ahhoz, hogy

- felmérd magadnak, mit is akarsz

- hagyj időt a másiknak is ugyan erre

- lenyugodjon benned a tesztoszteron

- érzelmi vihart kavarj a lányban, és a hívásod egy katartikus élmény legyen

2023. szept. 5. 13:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Írhatok privátban 14?
2023. szept. 5. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 írj!
2023. szept. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!