Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha nem válaszoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha nem válaszoltok egy nőnek egy napon belül, az általában nem is érdekel benneteket?

Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 22:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé nem.
2023. szept. 4. 22:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a nő nem válaszol sehogyan sem egy férfinak.
2023. szept. 4. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Ha társkeresőn van ilyen, akkor annyira valószínűleg nem érdekel, mert az elején járhatunk. Van életem, van egy csomó dolgom. Nem tudok mindig a telefonon lógni. Dolgozom, edzek, vannak barátaim.

Viszont, mindig válaszolok, legkésőbb 1-2 napon belül.

2023. szept. 4. 23:03
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Csak az a gond, hogy akinek “van élete” az minek akar kapcsolatot ha nem is tesz érte hogy kialakuljon valami? Mert ugye sosem ér rá. Holott mindenre jut idő amire az ember csak akarnà. Sosem fogom megérteni..
2023. szept. 4. 23:05
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

#4: Értelemszerűen, ha nem vagy hajlandó átgondolni, akkor valóban nem fogod soha megérteni.

Attól, hogy valakinek van élete, akarhat kapcsolatot. Lehet az élete része. Viszont, akivel társkeresőn beszél az ember 2 napja és kb. nem is ismeri, az miért lenne fontosabb, mint az, aki mellettem áll x éve és mindenben számíthatok rá? Vagy miért lenen fontosabb, mint az egészségem?

Ha megismerem, megkedveljük egymást és értelemszerűen már nem csak az ismerkedés elején vagyunk, akkor persze, hogy többet teszek én is a dologba.

Azt már meg se említsük, hogy társkeresőn pl. férfiként kb. csak én teszek valamit a másikért első körben. Egyszerűen női oldalról teljes a passzivitás sokszor, ha nem nedvesedik egyből a bugyi a kinézettől. Szóval, a "nem is tesz érte" dolgot légyszi, ne tőlem kérdezd.

2023. szept. 4. 23:09
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Én csak azt mondom, hogy simán le lehet ülni a géphez max 1 órára este, hogy ki az aki normálisan irt, talán mèg vonzó is, és megtisztelni egy válasszal, még ha az nemleges is. És akkor máris nincsen senki ideje rabolva. Mert aki az üzenetet írja azért reméli valahol titkon hogy kap visszajelzést. Még ha két idegen emberről is van szó.

De basszus valahol el kell kezdeni.

2023. szept. 4. 23:16
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Engem unmatchelt egy lány akivel találkozni akartam(ő dobta fel), mert véletlen 2 napig nem válaszoltam. Ennyire nem voltam még csalódott tinderen
2023. szept. 4. 23:33
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Na ugye. Ezen nem is kell csodálkozni.

Mondjuk ezt sem értem, mert a tinder is jelzi ha írnak üzenetet, és nincs 1 perced visszaírni neki…

2023. szept. 4. 23:36
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

még nem volt ilyen

ma pl. egész nap várom hogy valaki válaszoljon reggel óta, van hogy 5 percenként frissítgetem a privátokat... de semmi

2023. szept. 4. 23:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
És nem jutott eszedbe, hogy nem fb függő?
2023. szept. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!