Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mit jelent, ha válaszoltok egy fiú levelére? Mikor teszitek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 22:32
2/15 anonim válasza:
Társkeresőn vagy gyk-n gondolom.
3/15 anonim válasza:
Ha figyelemreméltónak tartom az illetőt.
4/15 A kérdező kommentje:
Jajj ne értetlenkedjetek már.:D Ha ír nektek egy fiú és ti visszaírtok neki...
2013. máj. 1. 22:34
5/15 anonim válasza:
4 Mindenki akinek irnak illik visszairni, aki számodra érdekes, azzal hosszabban:D
7/15 anonim válasza:
én itt mindenkinek válaszolok, aki nem a f*szát küldi el. vagy próbálok segíteni, vagy azért beszélgetek vele, mert érdekesnek találom.
8/15 anonim válasza:
Nalam akarmit jelenthet. Mivel en szep lanynak szamitok a suliban, ram nagyon sokan ramirnak, es eleinte nem mindig irok vissza, de amikor mar a 4. levelet kuldi, muszaj valaszolnom. Es nem szoktam bunkozni, akar csunya, akar helyes.
9/15 anonim válasza:
én mindig visszaírok, még akkor is,ha valaki bunkó, vagy egy képet küld a farkáról.
10/15 anonim válasza:
Akkor te egy ritka kivétel vagy. Én a társkereső oldalakra értelmezem ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!