Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők szemében valamirevaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szemében valamirevaló kinézetű férfiak miért vállalnak be sokszor jelentős túlsúllyal rendelkező lányokat?

Figyelt kérdés

20...50 kilós túlsúly mondjuk?

Én papiron jó fogás vagyok, mert jó végzettségem van, magas szinvonalú és férfias szellemi munkát végzek, amiért jól megfizetnek (nem infós), saját lakásom van pesten a belvárosban, ahol élek, új autóm, intelligensnek is mondhatom magam, mivel ezt el is ismerik bennem a nők ... akiknek kellek. Ja meg jól is szexelek, mivel ezt is mondják, és nem csak mondják, hanem vissza is járnak, járnának.... akiknek kellek.

Ha azt írnám hogy magas vagyok, nagy a farkam, és jóképű vagy és még sportos is, akkor senki nem kérdőjelezné meg, hogy kellek a nőknek, de ahogyan önmagamat meghatároztam gondolom gúnyolódást fog kiváltani. De azért én is tisztában vagyok vele, hogy az amit a nők hangoztatnak az igényeiket tekintve és a valóság sokszor nagyon távol áll egymástól.

Tehát az én esetemben nem meglepő, ha furcsa, csúnya és túlsúlyos lányoknak kellek, valamint 40-50 éves nőknek, de azok közül sem a jól karbantartottaknak, mivel 33 éves létemre gyerekes a fejem, össze vissza állnak a fogaim, csapottak a vállaim, néha még mindig elkérik a személyit.

Így sajnos még a normál, átlagosan csinos és nőies testű nőknél sem jelenek meg a radaron. Pedig igényesen öltözködöm és nem úgy jövök át a társadalomnak mint egy kocka anyámasszony katonája.

Viszont a jobb adottságú palikat nem értem, akik elmennek olyan nőkkel, akikkel én már nem akarok. Régen bevállaltam elég kérdéses nőket, de mostmár sajnos nem bírja a gyomrom:(

Most is lenne tinderről egy 27 éves lány aki holnap feljönne este hozzám pestre, és itt is kell aludjon, mert nem tudna hazamenni én meg nem fogok bevállalni egy 2 órás utat, hogy hazavigyem éjjel.

Nyilván ha pesten lakna akkor nem ugrana, mert akkor lenne sokkal több és jobb opciója neki is. És nem is azzal van a gond, hogy ilyen nőknek kellek csak, hanem az hogy el kell játszam hogy jófej vagyok meg ilyenek.

Tavaly ősszel is eljátszottam ezt a verklit, akkor 7 nőt ráztam le, ebből 2 fiatal volt és külföldi, igazából teljesen normál módon néztek ki, de randizni kellett volna velük, és nem szexelni akartak. Ezen kivül volt egy fiatal nő, aki annyira de annyira csúnya volt, hogy letiltottam. A többi meg a szokásos 40-es kövér anyukák.

Nyáron nem rúgok labdába, mert akkor a lányok a top csávóknak dobálnák oda magukat húscafatként, és csak ősszel képesek kompromisszumra, amikor már nem tudnak kipakolni mindent, amivel a top csávók figyelmét felkelteni próbálják.

Akiért sziveskedtem megmozdulni tavaly az egy 21 éves lány volt, akihez lementem Balatonfüredre, ott nem volt kérdés, hogy megyek, mert fiatal volt, szexelni akart és nem volt elhízva, teljesen oké módon nézett ki.

És nekem egyáltalán nincsenek nagy igényeim, mivel én sem vagyok elhízva és hóbabukott sem vagyok. De sajnos a legtöbb csávó alapból testileg jobban néz ki, és sajnos ezen múlik a dolog olyan 90%-ban.

2023. szept. 4. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenki irtózik a kövér lányoktól úgy, mint te. 😄 33 évesen gyerekesként ne akarjál huszonéves puncikat levarrni, pláne rossz fogakkal. Ezek egy férfinél még rosszabb jellemzőknek számítanak, mint nőknél a túlsúly.
2023. szept. 4. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, hogy ezt a borzasztóan hosszú kifejtést minek írtad. A kérdésre a válasz pedig az, hogy teljesen változó, hogy kinek mi tetszik.

Van ismerettségi körömben egy testépítő srác, aki 90 kiló alatti nőket pl totál kizárja, egyszerűen nem ez az ideálja.

Illetve van olyan 180 cm magas barátnőm, aki csak nála alacsonyabb pasikkal randizik.

Mindkettejük ideálja elég érdekes, főleg ha az ő testi adottságaikat is nézed az "igényeik" mellé, attól még van ilyen.

2023. szept. 4. 21:29
 3/10 A kérdező kommentje:
azt megnénzém hogy egy jó nőnek mikor lesz az ideálja alacsony, satnya szerencsétlen, határozatlan pasik
2023. szept. 4. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Van olyan pasi, akinek az tetszik. Konkrét fétis is lehet. Fordítva is van ilyen, lehet hogy kevesebb, de attól van. Különben meg, nem azzal kell foglalkozni, hogy más férfi miért van olyan nővel, akivel te nem akarsz lenni. Foglalkozz a magad dolgával.
2023. szept. 4. 21:43
 5/10 A kérdező kommentje:
oké de olyan nőknek nem kellek
2023. szept. 4. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Mármint a kövéreknek, vagy másnak?
2023. szept. 4. 21:48
 7/10 A kérdező kommentje:
hát sajnos csak a kövéreknek kellek
2023. szept. 4. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

"A nők szemében valamirevaló kinézetű férfiak..."

Ezek a férfiak úgy gondolják magukról, hogy a nők szemében valamirevaló kinézetűek, a valóságban pedig legalább 20 kiló túlsúlyt cipelő, fogatlan, kopaszodó, bunkó parasztok. Nekik csak a fent említett nők jutnak.

2023. szept. 4. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért mert konkrétan, egy nő el tud csábítani akár hogy néz ki.

Innentől kezdve lesz pasiuk.

A túlsúly instant bukó minden nőnél akinek nem jön be.

És ott is csak a mackós alkat a nyerő nem szabad puhánynak lenni.

Én az idéző jelben lévő dagadék vagyok aki otthon lakik nincs lakása.

Nálad szerintem valami személyiség defekt is lehet amit megérkeznek a nők.

Maeg hát nincsen ki írva a homlokodra hogy ingatlanod van.

De a másik meg azért érdekes mert tindeten sikerült össze hoznod dugást.

Valószínűleg éppen határ eset vagy.

Vagy például a fordítottja mint én, mert én fotón baromira ocsmány vagyok és ezért nem húz jobbra senki.

2023. szept. 4. 22:31
 10/10 A kérdező kommentje:

ja én ilyen határeset vagyok

de jópali ismerőseim is küszködnek am, kb csak a felső 5%-nak pörög a téma

2023. szept. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!