Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srác akivel ismerkedek sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác akivel ismerkedek sok lányt követ,van jelentősége?

Figyelt kérdés

Tik tokon közel 1000 lányt követ

Mit lehet ebből leszűrni?

2023. jún. 1. 04:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem bír 2 percet meglenni a telefonja nélkül...
2023. jún. 1. 05:11
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Azon kívül, hogy melletted is ezt fogja csinálni, folyamatosan osztogatja majd a kurolikeot és egy nulla önbizalommal rendelkező roncs leszel, semmit.

Egyébként sok sikert ✌🏻

2023. jún. 1. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van, rá van szokva és melletted ugyanúgy követné, likeolná őket, teljesen lerombolná az önbizalmad, véleményem szerint jobban teszed, ha stornózod őt örökre.
2023. jún. 1. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. - Tessék csak egy példa, ezen kívül millió ilyen jellegű eset van.
2023. jún. 1. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva ? :D teljesen jogos, amit irtam
2023. jún. 1. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!