Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy cici és csipőgatyából kikandikáló tangabugyi a legszexisebb dolog?
A cicit és tangát egy nő akár télen- akár nyáron is meg kell, hogy mutasson magából. Én mindig jól megnézem ezeket a csajokat, mert ami szép, igenis meg kell mutatni! Önbizalomnövelő is lehet, mert minden pasi megnézi, és begerjeszti a mély dekoltázs. Mi a véleményetek erről?
Csajomat is noszogatom, hogy öltözzön szexisen, mert büszkeséggel tölt el, hogy jók a cicijei és van mit megmutatni magából, ami az enyém.
Kár, hogy ennyire félreértették sokan a kérdést.
Nem a párkapcsolat indítására irányult, hanem egy szimpla plázában való séta a pároddal, egy belvárosi körút vagy bármiféle program a tömegben!
A sok nő meg, aki hirtelen elkezdte burokba tenni magát, hogy ő ilyen meg olyan becsületes és konzervatív nő, az vágyik igazán arra, hogy a munkás az utcán utánaforduljon, vagy fütyüljön!
Részemről csalódtam ebben a kérdésben, de azért köszönöm, hogy megtudtam, igenis nekem van a legjobb kis csajom a világon!
33/F
NEM divat az,ha egy csajnak kilóg a tangája nadrágból!
Az minden csak nem szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!