Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy cici és csipőgatyából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy cici és csipőgatyából kikandikáló tangabugyi a legszexisebb dolog?

Figyelt kérdés

A cicit és tangát egy nő akár télen- akár nyáron is meg kell, hogy mutasson magából. Én mindig jól megnézem ezeket a csajokat, mert ami szép, igenis meg kell mutatni! Önbizalomnövelő is lehet, mert minden pasi megnézi, és begerjeszti a mély dekoltázs. Mi a véleményetek erről?

Csajomat is noszogatom, hogy öltözzön szexisen, mert büszkeséggel tölt el, hogy jók a cicijei és van mit megmutatni magából, ami az enyém.

2010. okt. 16. 19:28
1 2 3
 1/23 Kamuuu ***** válasza:
92%
Az lenne a vicces hogy a férfiak is megmutatni a farkukat XD:D ha van mit mutatni:D
2010. okt. 16. 19:29
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Majd lecsapják a kezedről, és leshetsz. XD
2010. okt. 16. 19:32
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Azért kíváncsi lennék nagykabát alatt hogy látszik a tanga meg a dekoltázs :) Nekem többet ér, hogy ne fázzak meg, minthogy villogjak a melleimmel, és baromira nem érdekel, hogy ki mennyit néz rajtuk, amúgyis sértő, ha valaki csak ezért áll velem szóba, magamat pedig degradálni nem akarom, szóval rábízom a képzeletükre, addig is dolgozik az agyuk.
2010. okt. 16. 19:34
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Elég, ha a dekoltázs kivágott...a torokgyuszit ugyanis könnyebb gyógyítani, mint 1 kismedence-gyulladást, és kevésbé fájdalmas. :)
2010. okt. 16. 19:36
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Nagy cici és csipőgatyából kikandikáló tangabugyi a legszexisebb dolog?

igénytelen,és undorító.

2010. okt. 16. 19:38
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem a hideg elleni védekezésre kellene reagálni, hanem több rajongót- több sóvárgó férfitekintet összeszedni! Nem hiszem el, hogy egy IGAZI NŐT, nem tölt el megelégedettséggel, ha az utcán csorgó nyálú pasik követik a lépteit!
2010. okt. 16. 19:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ennyik vagyunk,mi nők? Örömmel kéne, hogy eltöltsön az, hogy ennyi felszínes pasi van, és csak azért kellek nekik, mert kirakom a mellem? Jó lehet, hogy van mikor növeli az önbizalmat, jobb kedve lesz tőle az embernek, de hosszú távon nem! A "csorgó nyálú" pasik meg aztán végképp nem boldogítanak, szánalmat érzek irántuk, hogy nekik ez a legfontosabb a világon. Elég gáz, hogy szerinted ebből áll egy nő, és, hogy neked csak az számít,hogy mekkor melle van, és, hogy minél többet megmutasson magából! Elég szar, hogy van, aki nem velem, hanem a melleimmel dumál, és hogy valakinek csak azért kellek, hogy lefeküdjek vele, mert hű de jó mellem van, és nem érdekli, hogy ki vagyok igazából.
2010. okt. 16. 19:46
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem is érdekel, hogy ki vagy, vagy bámelyik másik nő ki, mert feleségem van, akit imádok, és nem a mellmérete miatt vettem el! Az mellékes, hogy a legszexisebb nő a világon számomra, és méghozzá agya is van, amit te nem mondhatsz el magadról.

Mivel én indítottam ezt a témát, jogot formáltam arra, hogy normális véleményeket zsebeljek be, de te ezt nem osztod.

Különben savanyú a szölő? Azt hiszed, hogy a pasik az eszedre mennek? Az nem látszik egyből. A külső fog meg, a belső megtart!

2010. okt. 16. 19:49
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

nincs agya az előttem szólónak? bazzdmeg... képzeld, igenis van. ő reálisan látja a világot. nem értem,hogy a párod miért nem hagyott még el. -.-"

ne is írdd le, nem érdekel. mert engem se érdekel, hogy te ki vagy, és ki az a szerencsétlen, aki beléd szeretett.

2010. okt. 16. 20:04
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
uhh :S ne is haragudj, de azthiszem sajnálom a feleséged :( L/18
2010. okt. 16. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!