Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy cici és csipőgatyából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy cici és csipőgatyából kikandikáló tangabugyi a legszexisebb dolog?

Figyelt kérdés

A cicit és tangát egy nő akár télen- akár nyáron is meg kell, hogy mutasson magából. Én mindig jól megnézem ezeket a csajokat, mert ami szép, igenis meg kell mutatni! Önbizalomnövelő is lehet, mert minden pasi megnézi, és begerjeszti a mély dekoltázs. Mi a véleményetek erről?

Csajomat is noszogatom, hogy öltözzön szexisen, mert büszkeséggel tölt el, hogy jók a cicijei és van mit megmutatni magából, ami az enyém.

2010. okt. 16. 19:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

Nemhinném, hogy ettöl lenne igazi egy Nö.....

Nekem inkább a primitív gondolatmódot sugározza, mert egy értelmes magára valamit adó Nö nem fogja kitenni ezeket a dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy aki télen is így kiteszi azt nem csak primitívnek, hanem egy ostoba, buta ribancnak tartom.

2010. okt. 16. 20:39
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Hogy te mekkora seggarc vagy :D Mi az, hogy meg KELL mutatni? Kinek? A többi hímneműnek? Mit tettek azok érte? Férfiúi előjoguk megnézni az arra járó nők bájait? Abszurd :D Egy Igazi Nő NEM attól lesz az, hogy csorgatják utána a nyálukat az ostobábbnál ostobább tuskók. Nézegessél inkább képeket az interneten, vagy kérd meg szegény feleséged, hogy gyűjtsön neked. Biztos örülni fog, hogy a gazdája minő becses feladatot rótt rá. Már tudom, honnan ered a minden-pasi-köcsög-elmélet. Köszönjük neked, hogy ledegradálod a többi esetlegesen normális férfit ilyen állati szintre. Nem érdemelsz te senkit...

Véleményt kértél, kaptál.

2010. okt. 16. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

engem, mint igazi nőt, az tölt el elégedettséggel, h a férfiak nem a kihívó öltözködésem miatt legeltetik rajtam a szemüket, hanem önmagam miatt... akinek igénytelenkednie és qrváskodnia kell azért, hogy megnézzék, azt csak sajnálni tudom... a kikandikáló tanga és a majdnem kibuggyanó tejcsárdák gusztustalanok...de igazán fantáziát megmozgató, ha sejtelmes, titokzatos egy nő, és nem dob ki mindent közszemlére...pl egy rövid szoknya szexi harisnyával, konkrétan nem enged látni semmit, de azonnal beindul tőle a férfi fantáziája, hogy vajon milyen lehet alatta :) vagy egy olyan felső, ami látni engedi a szép gömbölyű vállakat és a nyakat...

21/L

2010. okt. 16. 20:54
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

engem, mint igazi nőt, az tölt el elégedettséggel, h a férfiak nem a kihívó öltözködésem miatt legeltetik rajtam a szemüket, hanem önmagam miatt... akinek igénytelenkednie és qrváskodnia kell azért, hogy megnézzék, azt csak sajnálni tudom... a kikandikáló tanga és a majdnem kibuggyanó tejcsárdák gusztustalanok...de igazán fantáziát megmozgató, ha sejtelmes, titokzatos egy nő, és nem dob ki mindent közszemlére...pl egy rövid szoknya szexi harisnyával, konkrétan nem enged látni semmit, de azonnal beindul tőle a férfi fantáziája, hogy vajon milyen lehet alatta :) vagy egy olyan felső, ami látni engedi a szép gömbölyű vállakat és a nyakat...

Teljesen egyetértek. Én szép alakkal vagyok megáldva, de nem szeretem, ha pusztán a mellem és a fenekem érdekli a férfiakat, ezért nem mutogatom magam. Nekem az a bók, és nekem az ad önbizalmat, ha a személyiségemet, a nőiességemet értékeli egy férfi. És szerencsére, ahhoz, hogy értékeljenek engem, nem kell a mellemet és a fenekemet kitennem. Én ÍGY szeretek nő lenni, számomra ez a nőiesség, nem az olcsó útszéli ribanc-kinézet.

2010. okt. 16. 21:30
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Én férfi vagyok, és egyetértek az előttem szóló HÖLGYekkel, amiért nem akarnak ribanckodni.

Az, hogy te a tulajdonodként akarod mutogatni a nődet, mert neked ez ad önbizalmat, az a te saját problémád. De egy NŐ nem a melle és a feneke kitevésétől lesz NŐ, és a férfiak is csak egy lcsó ribancot látnak az ilyen közönséges, ízléstelen nőstényekben.

Egy férfi sokkal inkább érdeklődik egy szolídan, de érzékien öltözködő nő iránt, ugyanúgy megfordul utána. Egy szexi harisnya, a miniszoknya, egy diszkrét, csipkés felső, ami mutatja a vállat és a nyakat EZERSZER szexibb és ezerszer jobban beindítja egy férfi fantáziáját, mint a kilógó csöcs, és ez valóban egy NŐhöz méltó.

Te csak azt várnád, hogy egy nő olcsón öltözködjön és adja le az önbecsülését, hogy neked jó legyen és a húsán tudj élvezkedni, de a NŐiesség egész más, az nem a segg és a csöcs húsáról szól, hanem az eleganciáról, az érzékiségről, a titokzatosságról.

2010. okt. 16. 21:35
 16/23 anonim ***** válasza:
82%
Rólatok jut eszembe lányok, ahogy így olvastalak, hogy most akkor az nem számít igazi nőnek, aki elegánsan öltözködik? Mert én pont ilyen vagyok, még a farmert sem szeretem, az ilyen kivágott dolgok meg csípőgatyák pedig egyenesen a halálom, nem venném fel, ha fizetnének akkor sem, de ettől még nem érzem magam nőietlennek, szerintem az a nőietlen, aki túljátssza a nőiességet, a minden kirakása pedig egyértelműen ez, oktalan figyelemfelkeltés egy olyan dologra, amiről kb. senki nem tehet, mert az alak velünk születik, maximum minimálisan tudjuk alakítani.
2010. okt. 16. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is szeretem a szépségemet megmutatni, szeretek szexin, csinosan öltözködni, de nekem a közönségesség nem fér bele. Én magabiztos nő vagyok, és büszke vagyok magamra, de ezt a magabiztosságot nem az adja, hogy a húsomat kiteszem közszemlére, hogy a férfiaknak egyből a kúrás jusson eszükbe.

Nekem valahogy ez nem szolgál önbizalomnövelésként, inkább nagyon megalázó, mert a mellkirakó, fenékmutogató öltözködés azt sugallja, hogy én csak egy dugnivaló hústömeg vagyok, aki csak arra jó, hogy a testét nézzék és használják.

2010. okt. 16. 21:41
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Hát most gondolom itt engem meg fognak kövezni,de én nagyrészt egyet értek a kérdezővel.

De én olyan vagyok,hogyha pl felveszek egy miniszoknyát,akkor igenis szeretem ha megnéznek benne,mert baromi sokat dolgoztam azért hogy olyan lábaim meg fenekem legyen amit megnéznek.És mi másért dolgoznék ennyit az alakomon,ha nem azért hogy tetszek a férfiaknak.(itt most ne gyertek azzal,hogy magatoknak akartok tetszeni,mert én szeretem magam 5 kilóval nehezebben is)

A másik meg hogy egy pasinak soha nem fogod tudni felhívni a figyelmét az eszeddel...elsőre....elsőre a természet törvényei szerint hatnod kell rájuk és ha tetszik nekik,felfigyelnek,akkor maj megmutathatod az eszedet is és akkor már figyelni is fognak rá.Ellenkező esetben elkönyvelnek egy okos,de semmiféle fantáziamegmozgató képességgel nem rendelkező nőnek :)

Ja és még valami.A kérdező természetesen nem úgy gondolta hogy minusz 20 fokban haspólóban meg nagy dekoltázzsal járkálj.Nem.De a télikabát alá fel lehett venni egy kivágott felsőt,mivel a fűtést már feltalálták :)

20L

2010. okt. 16. 22:12
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
Én annyiban nem értek veled utolsó válaszoló, hogy egy nő nem csak kivágott ruhában szép. aki csak így szép, az elég szomorú, mert akármennyire is közhely, de belülről fakad a szépség, ha valaki természetes és eredetileg szép, nem megcsináltan és figyelemfelkeltően, az ezerszer szebb, mint valaki aki villog vele. Az elegancia mindig szebb, mint a magamutogatás. A nők is ezért gerjednek az öltönyös pasikra, mert elegáns és férfias. A nőiességnek pedig köze nincs a kivágott ruhákhoz.
2010. okt. 16. 22:16
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
Akikről te beszélsz,azok a ribancok/k.urvák. Jól megválasztottad a nődet haver. ;) (második oldalt nem olvastam el)
2010. okt. 16. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!