Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon gázul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gázul viselkedtem?

Figyelt kérdés
Szóval épp a randizgatós stádiumban vagyunk egy iszonyat vonzó pasival. Nagyon jól kijövünk, és mondjuk iszonyat dögös is. Már kb a 10. randinál tartunk, de megbeszéltük, hogy lassan fogunk haladni, megismerjük egymást, és egy ideig nem is fekszünk még le, mivel mindketten többször csalódtunk már. Szóval tegnap volt a szülinapom, és mivel a családom szemében egy bűnöző és egyben prosti vagyok mert van 3 tetoválásom, senki nem köszöntött fel este 8-ig amikor is randink volt. Ő pedig virággal, csokival és egy nagyon jó csókkal várt. Ezzel a gesztussal annyira meghatott, hogy kicsit elpityeredtem. És elmondtam neki, hogy ő az első aki felköszönt, és ajándékot ad. Nagyon remélem hogy ez nem úgy jött le neki, hogy gáz vagyok. Nagyon jól éreztem vele magam este. És próbáltam azzal elvenni a dolog élét, hogy megjegyeztem, hogy ilyen szexi vállon még nem sírtam, és amúgy ez igaz is. Ő csak nevetett, szóval remélem nem vette kínosan. Amúgy nem sírtam egész este, csak 2-3 perc volt, de nem szoktam mások előtt sírni. 23N

2023. szept. 3. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Utólag is boldog születésnapot
2023. szept. 3. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Először is:Isten éltessen,sok boldogságot kívánok neked!❤️

Másodszor:ez legyen a legnagyobb hibád!❤️

2023. szept. 3. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a köszöntéseket! Ezek szerint akkor ez nem olyan gáz?
2023. szept. 3. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy az.
2023. szept. 3. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
97%
A köszöntések elmaradása a családodat minősíti, nem téged.
2023. szept. 3. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez szép dolog, egyáltalán nem gáz, én még örülnék is neki férfiként.

Viszont sajnos mi férfiak hajlamosak vagyunk nagyon tenni a szépet csak azért, hogy megfektessünk egy jó nőt, úgyhogy bármit is mondott neked a férfiú, valahol legbelül legyen benned egy olyan rész, ami nem fog padlóra tenni ha kiderül, hogy mégis csak egy dolog miatt volt ez az egész (vagy nem leszel más csak egy partner).

2023. szept. 3. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!