Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valójában mit érezhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában mit érezhet?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedtünk meg, de sajnos messze lakik tőlem.

Párszor már találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat.

Nagyon jófej és aranyos srác, tetszik nekem nagyon, és kezdek bele szerelmesedni.

Sokat utazik mindig értem, egyszer munka után mikor haza értem ő itt volt, meglepett.

De azt mondta hogy ő nem érez sok mindent, akkor mégis miért utazik ennyit, és miért becézget hogy kincsem, stb

2023. aug. 31. 22:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

400km-re lakik.

És még a telefonjára is ki tette háttérképnek a közös képünket.

Változatosan viselkedik, hol azt érezteti velem hogy tényleg akar engem, hol azt hogy nem akar semmit sem.

De személyesen teljesen más, ahogy már csak egymásra nézünk, olyan felemelő érzés tombol köztünk a vagy egymás iránt, nem csak simán a szexuális vágy, hanem tényleg csillogó szemekkel nézzük egymást.

Az elején én volt picit elutasítóbb, nem akartam hamar bele bonyolodni, viszont kb 2 hete ő elutasítóbb és ilyen unott vagy nem is tudom.

Azt írta nem érez sok mindent, aztán amikor mondtam hogy zárjuk le így nem akarom tovább folytatni, akkor meg hogy nagyon kedvel, fontos vagyok neki, sokat köszönhet nekem, és hogy még várjunk, hátha másképp alakul, nem akar elveszíteni engem stb.

Annyira össze zavar, hogy fogalmam sincs hogy mi tévő legyek, én nagyon akarom őt, de nem akarok úgy küzdeni érte mint egy férfi, és megalázkodni, mindig mindent elnézni és megérteni, mert akkor azt hiszi hogy velem bármit megtehet, úgyis amikor kellek neki itt leszek, na ezt nem akarom. De hogy érhetném el azt, hogy ne higyje hogy bármit megtehet, de közben bunkó sem akarok lenni mert azzal meg ellököm

2023. szept. 1. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy férfinek kellesz, igazán kellesz, akkor nem fogod azt érezni, hogy egyszer igen egyszer nem. Akkor érezni fogod, hogy kellesz.
2023. szept. 2. 07:55
 13/14 anonim ***** válasza:

De férfiak cáfoljanak meg, ha nincs igazam.

#12 voltam

2023. szept. 2. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Bizonytalan, de nem az érzéseiben, hanem, hogy fel merje-e vállalni. Hogy tudja, hogy felvállalhatja az érzéseit, nem élnek vissza vele. Bátorítani kell, hogy higyjen magában és bennetek.
2023. szept. 2. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!