Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valójában mit érezhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában mit érezhet?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedtünk meg, de sajnos messze lakik tőlem.

Párszor már találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat.

Nagyon jófej és aranyos srác, tetszik nekem nagyon, és kezdek bele szerelmesedni.

Sokat utazik mindig értem, egyszer munka után mikor haza értem ő itt volt, meglepett.

De azt mondta hogy ő nem érez sok mindent, akkor mégis miért utazik ennyit, és miért becézget hogy kincsem, stb

2023. aug. 31. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Megszokásból. Lehet többre vágyik amit nem akar kérni, de ha magadtól sem adod meg végül felhagy veled.

Lehet csak keménynek akar tűnni, játszik veled.

Vagy szimplán igazat mond és a távolság nem tetszik neki, de elengedni se akar, mert fél, hogy mást sem talál.

Kérdezd meg, én nem ismerem, de te megismerheted.

2023. aug. 31. 22:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Tipokus onbizalomhianyos srac, nulla tapasztalattal. Az ilyenek nem mernek pozitiv erzeseket felvallalni, mikozben a cselekedetei mast sugallnak. Valszeg vannak nala sikeresebb haverjai, akik jol kioktattak, hogy a nok csak akkor fognak vele foglalkozni, ha tartja az erzelmi tavolsagot. Ha nem tartja, akkor attol fel, hogy repulni fog. Nehez dolog, mert tul nagy benne a megfelelesi kenyszer, es ezert konnyen befolyasolhato. Fog meg kapni ilyen "tuti" tanacsokat. Talan ki lehetne rangatni ebbol, de ahhoz neked kell megtenni a lepeseket, batoritani, hogy vallalja fel magat es az erzeseit. Aztan vagy at tudna lepni sajat arnyekat, vagy nem. Altalaban nem, mert ez melyen gyokoredzik.
2023. aug. 31. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiányos és arra vágyik, hogy valakitől folyamatos pozitív visszajelzés jöjjön.

Szinte biztos vagyok benne, hogy komoly kapcsolatot nem akar veled, a kérdés az, hogy te bele akarsz-e menni a játszmázásba.

2023. aug. 31. 23:07
 4/14 A kérdező kommentje:

Igen, nincs túl sok tapasztalata.

Én meg attól félek hogy úgymond én "kitanitom" aztán elhagy,mert már tud mindent ami kell..

2023. aug. 31. 23:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Milyen messze lakik?
2023. aug. 31. 23:50
 6/14 LuckyLevi ***** válasza:
47%
Mondd neki, hogy Te már kezdesz valamit érezgetni és, ha neki Te nem sokat jelentesz, akkor inkább ne utazzon hozzád, mert nem akarsz jobban belemenni, ha az érzés nem kölcsönös. Ezzel kap egy kis bátorítást, hogy Te már érzel valamit, de kap egy noszogatást is, hogy felvállalja az érzéseit.
2023. aug. 31. 23:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól mondja, vállald fel neki, amit érzel és az önbizalma kicsit helyre tud már ettől rázódni.
2023. szept. 1. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:

"ő nem érez sok minden"

Vágyik társra és szexre.

2023. szept. 1. 11:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Játszadozik veled, szerintem, ha már ilyen őszintén elmondta neked...
2023. szept. 1. 11:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én rákérdeznék. Őszintén időpazarlásnak tartanám ezt. Ha azt érzem kamuzik vagy nem egyenes vagy jönnek a kifogások, hagynám.
2023. szept. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!