Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivjam igy el randira szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyik turkaloba dolgozik egy helyes lány. Par hete venni akartam polot es megkerdeztem tole hogy szerinte nem nagyon atlatszo e (edzopolo), segitokesz volt (persze ez a dolga) miutan felprobaltam konstalaltam hogy sajna tul rovid volt, mondta sajnalja es valaszoltam hogy hat ez ilyen. Es hozzatettem hogy a nadrag legalabb jo lesz ram. Erre nem valaszolt. Plusz segitseget megkoszontem, szép napot kivantam neki, Ő is ugyszint. Ma ismet voltam és szerintem megismert, mivel tavozaskor ő koszont eloszor.
Gondolkodok, hogy zaras elott nemsokkal bemegyek ismet szetnezni és miutan bezart akkor kint megvarnam a csajt és utana leszolitanam (udvarias keretek kozott persze) egy italra. Jó otlet szerintetek?
2023. aug. 31. 21:12
1/1 anonim válasza:
Hívd el, de ennyiből nem derül ki, hogy bejössz e neki... ezek alapvető dolgok a munkájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!