Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért próbálnak meg elhitetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálnak meg elhitetni velem, hogy én hívjam el a pasit randira ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nőként simán szoktam kezdeményezni. De nem ízléstelenül, volt 1-2 eset, amikor bejött nekem a srác és kreatív módon próbáltam randira hívni, viszont valamennyire már ismertük egymást, beszéltünk előtte párszor.

Most is van egy srác, aki bejön nekem, viszont gyakorlatilag vadidegenek vagyunk, mivel csak egyszer beszéltünk. Azt próbálják velem elhitetni, hogy rá kellene írnom és moziba hívnom.

Már elnézést, de én lennék a hülye, amiért szerintem ciki ráírni egy vadidengre - főleg nőként és csak úgy elhívni moziba, akármennyire is tetszik? Fel szeretném vele valahogyan venni a kapcsolatot, hogy legalább kezdjünk el beszélgetni, és utána gond nélkül elhívom, de ez így szerintem maximálisan ciki lenne.

Mit gondoltok?

2023. júl. 25. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit veszítesz ha megteszed? Mást nem nemet mond, na bumm.

Mindenesetre ha a pasi akar tőled valamit és nem tugyimutyi akkor az árnyaltabb célzásokból is értenie kellene hogy nyitott lennél a kezdeményezésére.

2023. júl. 25. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:

egyszer beszéltetek, szóval nem teljesen azaz eset mikor meglátod életedben először egy boltban és még soha az életben nem láttad előtte.

Habár a Mozit nem tartom jó ötletnek elsőre.

Inkább menjetek el csak beülni valahova üdítőre vagy fagyira, mert legalább lehet beszélgetni, és ha nem jó gond nélkül le lehet lépni akár 30 perc után.

2023. júl. 26. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
mekkora probléma :D
2023. júl. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!