Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá,ha a rokonok próbálnának neked randit szervezni? Volt már ilyen?
Tegyük fel hogy szinglik vagytok,amiről tud a család is és ők próbálnának leszervezni egy randit nektek.
Mit reagálnátok? Volt már ilyen veletek?
Rettenetesen kínos. Velem olyan volt, hogy a csajnak az anyja meg az én anyám ismerték egymást és megbeszélték, hogy milyen jól mutatnánk együtt.
Borzalmasan kínos volt.
Attól függ. Ha nagyon vágyom már valakire, és mondjuk bemutatnának valakit (nem komplett randit szerveznek!!!) aki szimpatikus, még örülnék is.
Ha nem, akkor kifejezetten sértő lenne - köszönöm, majd én tudom az igényeimet. Ha én kérek segítséget, akkor visszatérünk rá. :)))
A kivitelezes nem mindegy. Ha egy amugy csaladi rendezvenyre hivnanak el egy vadidegen embert, es ossze-vissza kacsintgatva menne a hulyeseg, hogy Lujzika, tudod o itt Odonke, akirol mar meseltem neked a multkor a szunetben kacsint-kacsint, meg jaj milyen szepen mutattok ott egyutt egymas mellett ulve a kanapen, akkor az nagyon kinos lenne.
Ha viszont unokabatyam mondjuk szolna, hogy figyu mar, ahol dolgozom az etteremben van itt egy kedves kolleganom, lesz nalunk egy mittudomen keresztrejtvenyfejto verseny, gyere el te is, beszelgessetek ha szimpatikus hatha lesz valami, az megint mas.
Én nem tudom, de a kérdés egyértelműsíti, hogy randit szerveznek a tudtunkon kívül, az a típusú, ahol rátukmálják az általuk választott randi partnert, és nem az a típusú, ahol minden hátsó szándék nélkül meghívnak embereket. Szabad akarat jogát tisztelve, magyarán nem játszik kerítőt. Szép meg minden hogy olvad ha lát két szerinte egymáshoz illőt, meg milyen szépek lennének együtt és beindul a jewel quest párosító ösztön, és még illik is ez a megfogalmazás rá, mert hármat kell párosítani. Egy aki észreveszi, hogy kettő lehet szerinte összeillene, és aztán mikor megy a boronálás, akkor ha összejön akkor is eltűnik a párosítás, és aztán jöhet a következő párosító quest, mármint a kerítőnéni vagy pasi fejéből az a vágy, hogy kis kedvencnek nézze az embereket és beszerez egy társat, vagy ha nem jön össze akkor is eltűnik a fejéből a gondolat ezzel az érzéssel, hogy de hülye voltam, minek kotnyeleskedek című.
Így a válasz egyértelmű, hogy kosarat adnék mindegyiknek, hogy menjenek boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!