Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randira?

Figyelt kérdés
Ma bevásároltam az egyik budapesti Rossmann drogériában és nagyon megtetszett az engem kiszolgáló pénztáros lány. Rég éreztem ilyet, hogy egy pillanat alatt ennyire felkeltse az érdeklődésem egy nő. Hirtelen meg is illetődtem, pedig nem vagyok könnyen zavarba hozható típus. Szerintetek hogyan adhatnám a tudtára, hogy nagyon tetszik nekem és randira hívnám? Úgy, hogy mögöttünk állt a sor. Alapból az önkiszolgáló kasszánál szoktam fizetni, de most miatta sorba álltam. 31/f

2023. jan. 9. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyből így ne. Én azt csinálnám, hogy bemennék többször ott vásárolni és megpróbálnék beszélgetni vele egyáltalán. Nyilván amikor nincs tömeg, ha lehet.
2023. jan. 9. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De honnan tudod, hogy ő is nyitott vagy nem-e foglalt? Az ilyenekt ki kell puhatolni mielőtt ilyet lépsz!
2023. jan. 9. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy vagy foglalt vagy sem. Olyan hirtelen történt minden, hogy nem tudtam erre figyelni és a formális, kötelező beszélgetésen túl bármit is megállapítani.
2023. jan. 9. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd az ujjait, hogy van-e rajta gyűrű. Vagy kérdezd meg egy munkatársát. Esetleg ha fizetsz, hagyd ott nála a telószámodat, hátha felhív.
2023. jan. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!