Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olasz férfiakról vélemény?
Sziasztok!
Olaszországba tervezek költözni és emiatt kiutaztam idén 3x feltérképezni a terepet. Megismerkedtem valakivel, aki nagyon az esetem és eddig akárhányszor találkoztunk, mindig nagyon jó volt vele időt tölteni. Nyilván ő már akart volna többet is de én egyelőre nem mentem bele a dologba mert félek hogy csak játszik velem. Tudom, tudom, hülyeség sztereotípiákra alapozni, de nem tudom elengedni ezt a részét a dolognak. Illetve azt is tudom hogy más kultúra az egész… Nem beszélve arról nemrég ért véget a kapcsolatom és nagyon tartok tőle, hogy rosszul sülne el a dolog.
Szóval általánosságban érdekelne ha van valakinek tapasztalata olasz férfiakkal, mit tapasztaltatok? Ő egyébként déli, nem északi.
Két város közül kell választanom, ahova költöznék, az egyikben van ő, oda igazából inkább miatta mennék, így hezitálok megérné-e.
Szerintem nem érdemes általánosságban beszélni egy nemzet férfijairól vagy nőiről sem.
Én Erasmuson ismertem meg olaszokat, sok nagyon jó barátnőm is olasz illetve olasz srácokat is ismertem meg. A srácokról amennyit tudok:
-nem igaz, hogy minden olasz pasi nagyon jó az ágyban (szerintem ez általanos sztereotípia). Nem velem volt, mástól hallottam, hogy az úriember nem alakított akkorát, amennyire beharangozta magát.
-nagyon "touchy"-k. Vagyis náluk a fizikai érintés sokkal gyakoribb, mint náluk és az intimebbnek tűnő érintés sem feltétlen intim. Gyakran érintik meg egymást, más embereket. Táncnál is jobban simulnak a másikhoz (szintén az olasz barátaimon láttam, hogy a fiúk azokkal a lányokkal is "intimebben" táncoltak akiknek barátjuk volt. De nem csalt meg senki senkit. Ez csak külső szemmel tűnik sokkal intimebbnek, náluk mások a határok.
-szerintem picit talán tradícionalisabbak. Volt, hogy elmentünk valahova beülni egy d.u. 4-en mentünk, 2 olasz lány, 1 olasz srác meg én. Mindenki ivott valamit kb. 4 eur mértékben, illetve ketten ettek nasit is. A végén a srác mindent magától szó nélkül kifizetett. Nem akartuk neki hagyni, főleg, hogy én őt annyira nem is ismertem, inkább a barátnőimmel. Szóval elég sokat fizetett. Kérdeztem, hogy ezt most miért, kellemetlen nekem, nem kellett volna stb. Hogy fizette az én fogyasztásom is. Azt mondta, hogy ő így is kimutatja a köszönetét az együtt töltött kellemes időért. Ezt nagyon kedvesnek találtam, de nekem szokatlan.:)
-az olaszoknak szerintem nagyon fontos a család. Férfiak és nők is szerintem kevésbé hagyják el a párjukat, egybe tartják a családot. Hogy ez mennyire jó vsgy rossz (pl.: megromlott kapcsolat esetén) tudja fene.
Nekem egy dél-amerikai sráccal volt kalandom, de ő is csak egy a sok millióból, nem lehetne ráhúzni, hogy akkor az összes ilyen vagy olyan. Mondjuk jó volt:D
Szerintem nyitottnak kell lenni, nem egy ember alapján megítélni a nemzetet. Én se vagyok szerintem a tipik sztereotip negatív, nyelveket nem beszélő magyar.
Ha az egyik város azért opció, mert megismerkedtél nemrég valakivel akiben biztos sem vagy, akkor ez marhára tuti terv. Gondolom munkát is meg egyebeket is ott keresel majd.
Kiváncsian várom, hogy döntesz az itteni bölcs válaszok függvényében.
Csupán véleményt, tapasztalatot kértem utolsó.
Munkám megvan már, csak bármelyik városban végezhető a kettő közül.
Nekem van egy olasz kollégám. Az egyik legudvariasabb akit ismerek, talpig úriember, nagyon jó szándékú, senkit nem akar soha megbantani.
De ezt nem lehet rahuzni mindenkire. Ahogy beszelhetunk a magyar pasikrol de nem tudjuk elmondani két mondatban hogy milyenek, mert van ilyen is olyan is.
Egyik kolléganőm hozzáment egy olasz férfihez. Mindig arra "panaszkodott", hogy a párja leszólta ruháit, ha azok nem voltak elég divatosak, még a gombon is képes volt kifogást találni. :D
Hát hiába, az a híres olasz elegancia... :)
Én éltem ott és nem is tudnám megszámolni hogy hánnyal találkoztam akik szanaszét csalták a feleseguket, barátnőjüket
Az egyik velem is, bizonyos szintig…
De elég sok ott a helyes pasi egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!