Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Vagy csak kedves? Vagy ezt most hogy értsem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi van barátnője és nekem is barátom lopva szokott nézni mosolyog kedves udvarias olyan mintha figyelné hogy mit csinálok megjegyez rólam dolgokat viszont Fészen nem ír rám és egyszer volt egy kijelentése hogy ők náluk mindenki tud mindenről mindig én kezdeményezek beszélgetést Nem kezdeményez folyton Én szólítom meg hangulat ember egyszer hol hangosan meg lepedten köszön hol normálisan meg folyton kétértelműen beszél múltkor pl be mentem hozzájuk mert be vittem a konyhába az étel hordólyukat erre fel meg szólalt hogy a barátnoje jövő héten jön majd haza mondtam neki tudom mert úgy jönne ki a lépés más nap szintén beszélgettem vele szintén én szólítottam megint fel hozta hogy jövőheten mar a barátnoje vel jön haza mondom oké mondtam jövő héten majd találkozzunk nézz és mosolygott és furcsa mert magától nem beszélget csak válaszol nekem nem értem véleményekre lennék kíváncsi

2023. aug. 30. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

" Figyelt kérdés

Van egy férfi van barátnője és nekem is barátom"

A pároddal foglalkozz helyette, vagy szakítsatok mindketten azt legyetek együtt.

2023. aug. 30. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, egy viszont biztos, te normálisan fogalmazni sem tudsz.... szinte érthetetlen, amit ideerőltettél.
2023. aug. 30. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozol.. faxert mas fiukkal foglalkozol, vagy csinald rendesen ha megcsalod vagy tartsd magad tavol!
2023. aug. 30. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdező egyáltalán nem félreérthetően viselkedik csak te beszéled be magadnak, úgyhogy szépen felejtsd el, kerüld,mondj fel és a partneredre koncentrálj inkább, ha pedig nem szereted, akkor szakíts, de a kollégát hagyd békén, nem kellesz neki, nemhiába nem keress, nem érdeklődik.
2023. aug. 30. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenéért nem lehet használni írásjeleket és tagolni a mondandót?
2023. aug. 30. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a jó büdös franc az az étel hordólyuk?

Az már mellékes, hogy mindezt beömlesztetted egy mondatba.

2023. aug. 30. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hívott el sehová kettesben,keresni sem szokott.

Tehát semmi jelét sem adta,hogy kellesz neki.Szerintem inkább a saját házad táján kéne sepregetned.

(Amúgy borzasztó,ahogyan egyetlen óriási mondatba foglalod az egész sztorit,szó szerint pont,vessző nélkül...)

2023. aug. 30. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!