Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú kedves velem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú kedves velem, vagy viccesen beszólogat, akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az egyetemen, akivel jókat tudunk beszélgetni. Érdeklik a dolgaim, és mindig látja, ha nincs jó kedvem, olyankor jó kedvre próbál deríteni. Egyszer amikor mellettem ült és rajzolgattam, akkor megjegyezte, hogy jó lett. Néha csipkelődik velem, pl. egyszer oda ültem, ahova ő szokott ülni, rögtön be is szólt, hogy na mivan elfoglaltad a helyem, de közben mosolygott persze. Ő elég sok emberrel jóban van így nem beszélünk oylan sokat, van, hogy nem is foglalkozik velem egy nap, de aztán legközelebb megint nagyon figyelmes velem. Tegnap volt egy egyetemi buli is, ahol velem sokat foglalkozott, odaadta az egyik italkuponját is, meg többször megérintett, belémkarolt, volt nála egy ilyen lufi és azzal paskolta a fenekem. Amikor mondtam neki, h elmegyek mosdóba,megjegyezte, h ő is jön utánam és megles,de csak viccelődve.
2019. jan. 6. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Az nem lufi volt, csak felfújtam egy óvszert.

És igen, tecccel ;)

2019. jan. 6. 07:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Ejnye. Semmit sem tanultál? Ezek a kedves fiúk a leggyanúsabbak.

32/f

2019. jan. 6. 07:09
 3/6 anonim ***** válasza:
És milyen vicces beszólogatások voltak? Tudnál írni pár példát?
2019. jan. 6. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy csak flörtöl,és a szárnyait próbálgatja.Neked kellett volna azt mondani a mosdóba megyek résznél,hogy na gyere nyitva hagyom az ajtót,hogy jobban lássál.

Lehet tetszel neki,csak az a kérdés megmaradtok ilyen szinten vagy tetszel neki annyira,hogy elhìv valahova.

2019. jan. 6. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Egyértelműen.
2019. jan. 6. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Masokkal hogy viselkedik? Mashogy mint veled?

Amugy szerintem ez nem sok, manapsag pasik is lehetnek siman baratsagosak anelkul, hogy akarnanak valamit.

Es ha tetszel is neki, amig nem hiv el valahova, nem jelent semmit.

2019. jan. 6. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!