Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rengeteget beszélek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget beszélek egy lánnyal, de nem ad jeleket, lehet több?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismertem egy lányt, de akkor nekem még kapcsolatom volt, nagyon sokat beszélgettünk, de aztán abba maradt. Abból a kapcsolatból azóta kiléptem, kb 2-3 hete megint folyamatosan beszelunk, minden nap, egesz nap. Nem ad jeleket, semmilyet, voltunk moziban, ott se semmit. Így nem merek lépni, de lehet, hogy pont azért nem ad, mert egyszer már “nem érdekelt”, és nem akarná elrontani a barátságot?

2023. aug. 29. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy minden nap beszél veled és moziba megy, az nem jel? Milyen jelet vársz, morzejeleket? Nem értem.
2023. aug. 29. 11:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehetne jelnek is venni, de ha csak barátságként tekint rá, akkor elég kellemetlen lesz, ha randira hívom, és el kell utasítson.
2023. aug. 29. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó. Tehát ha nem kérdezed meg, akkor:

Járkaltok moziba, meg irkáltok minden nap,

A. amíg valamelyikőtök nem talál valakit, mert egyetlen egy partner sem tűrné ezt el, így a barátság megszakad.

B. Amíg a lány be nem sokall hogy nem lépsz és otthagy.

Ha megkérdezed:

A. A lány elutasít és nem fecsérelitek egymásra a drága időtöket tovább.

B. A lány igent mond és boldogan éltek.

2023. aug. 29. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Hívd el! Ne legyél beszari!
2023. aug. 29. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!