Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Észrevettem, hogy a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem, hogy a lánynak akivel randizok rivotril volt a lakásán és antidepresszánsok. Red flag? El akarja titkolni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 20:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Semmi közöd hozzá, de ha titkolná, akkor nem tudnád, hogy antidepresszánsakat szed. Eldugta, vagy a szekrényben voltak?
2023. aug. 28. 20:20
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
Számomra nem lenne az. Még akkor sem, ha szedi. Attól, hogy valakinek van pszichés gondja, még teljesen normális életet élhet, ha kezelve van. De a rivotril például nem egy olyan dolog amit szerintem hosszú távon javasolt szedni.
2023. aug. 28. 20:23
 3/21 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon sokan szednek ilyet, és nagyon sokan akik akarnak kamu depressziósok. Mindenkinek van valami fáj, egy időben lehet erős. Egyeseknek a személyiségükbe épül az hogy depressziósok. De ez sem új keletű dolog. József Attila stb ..

Őszintén megkell ismerned, de a szerelem elvakít, személyes véleményem! szerint igen az.

Az ilyen emberekkel mindig probléma lesz.

Kívánom neked ne kerülj mérgező kapcsolatba.

"Jajj engem nem lehet megmenteni, én ilyen vagyok"

"Minden szar volt az életembe"

Te meg "nem baj én így is szeretlek és elfogadlak"

Nyál és kamu. Nem kell velük foglalkozni, egy életed van keress olyat aki életvidám, ne hagyd hogy mások lehuzzanak.

Ha folytatod vele és azt csinálja amit az előbb leírtam felfog benned erősödni a megmentési ösztön. Azt fogod érezni hogy megkell őt mentened és majd veled jobb lesz neki segítesz neki.

Az élet viszont pofon. 0,1%< az esélye hogy így lesz, csak magadnak ártasz inkább

2023. aug. 28. 20:26
 4/21 anonim ***** válasza:
7%

3# Nem értek egyet. A depresszió önmagában nem probléma, volt ilyen barátnőm, jó volt feldobni a kedvét, sokszor vidámabb volt, mint más.

A kérdésre válaszolva, a gyógyszer miatt dobnám! Az a baj ezekkel a szarokkal, ha beveszed, kikapcsol, és csak testileg vagy ott, 2 értelmes szót nem lehet az illetővel beszélni. Ismerkedtem ilyen lánnyal, Frontint szedett, először csak néha, majd rendszeresen, és kikészültem, mikor kérdeztem valamit és csak tompán válasolt: Nem tudom... Jó... Mintha egy részeggel beszénél, kibortott!

2023. aug. 28. 20:38
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

"El akarja titkolni?"

"Eldugta, vagy a szekrényben voltak?"

2023. aug. 28. 20:44
 6/21 Noren1989 ***** válasza:
44%

Nem akarja titkolni,hiszen észrevetted.

Valszeg gond lesz vele hosszútàvon, én skippelném.

2023. aug. 28. 20:51
 7/21 anonim ***** válasza:
71%

Ha nagyon titkolni akarta volna, szerinted megláttad volna a gyógyszereit?:D vagy te átkutattad a lakását? Csak mert akkor te vagy a red flag

Nekem az jön le abból, ahogy ezt írtad, hogy alig ismeritek egymást, az elején vagytok a dolognak. Hiába voltál a lakásában vagy lefeküdtetek(?), mintha még baromi friss lenne az egész. Márpedig szerintem senki nem akar azzal kezdeni, hogy szia depresszióval kütdök:D Gondolom még nem merte felhozni vagy úgy ítélte meg, hogy nem olyan fontos, mivel a gyógyszerektől jól van, nincsenek gondjai.

Engem is próbálnak gyógyszerekkel kezelni, de nekem pl nem hatnak. Szóval én elmondanám minél előbb, mert ezt érzem korrektnek. Eldöntheti a másik, hogy mit vállal. Ha hatna a bogyó és jól lennék, tuti később mondanám el a dolgot.

Egyébként ebből a 2-ből a rivotril a problémásabb. Én Frontint veszek be néha, de nem rendszeresen. Ha ő is csak néha veszi be, akkor oké, viszont ha rendszeres szedésre írták, akkor az tényleg kicsit káposztává teszi az ember agyát. Én is ha beveszek egy felet, 12 órát alszom és úgy ébredek fel, mint más egy szombati bulis este után:D ja és a libidót majdnem mindenkinél kinyírják ezek a bogyók. Úgyhogy nem mondom, hogy egyszerű mindig. Viszont mindenki más és lehet ő jól van.

Az meg nem red flag, ha valakinek van valamilyen gondja, amit próbál kezelni. Lehet, hogy jár terápiára is (mindig érdemes menni, a gyógyszer kiegészítéseként is). Sokszor az ilyen emberek jobb szívűek és figyelmesebbek másokkal, mint azok, akiknek papíron semmi gondja nincs

N

2023. aug. 28. 20:54
 8/21 anonim ***** válasza:
17%
Tök mindegy hogy titkolni akarja, vagy sem. Mindenképp red flag. Nehéz ám valaki megmentőjének lenni a nap 24 órájában.
2023. aug. 28. 20:55
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

Az új pasim nem hozott még soha egy szál virágot, sem egy csokit, sem egy üdítőre nem hívott meg. Szerinted red flag??? Igen, az.

41 N

2023. aug. 28. 21:18
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

Szedtem hangulatjavítót, ma már nem szedek, sikerült kijönnöm abból a nagyon rossz és mély időszakból, amiben voltam. De visszagondolva, a párkapcsolatomat nem különösebben befolyásolta, hogy én szedtem. Az már annál inkább amikor még nem szedtem. Voltak szarabb napjaim a gyógyszer mellett is, de alig ismerek olyan embert, akinek ne lennének ilyenjei. Egy depresszióst nem úgy kell elképzelni, hogy minket állandóan meg kell menteni és istápolni kell. Én például nagyon el voltam a saját világomban, ahol szenvedtem, de kifelé nem mutattam. Nagyon jól tudtam nevetni és szórakozni az akkori barátommal, miközben belül legszívesebben felkötöttem volna magam. A depresszió nem mindig szól kifelé.

Viszont ha így állsz hozzá egyből, hogy red flag, akkor hagyd is. Neki valószínűleg támogató kapcsolatra van szüksége, a kérdésedből leszűrődő hozzáállásod ezzel nincs nagyon összhangban.

2023. aug. 28. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!