Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnôm abbahagyta az antidepresszánsok szedését, szerintetek elhagyjam?
Még mindig szeret és bújik hozzám, viszont sokkal kevesebb az energia benne, hiszen ahogy elhagyta a gyógyszereket depressziós lett ideiglenes.
Mindig bocsánatot kér amiért most ilyen és biztosít arról, hogy szeret és csókol.
Viszont szexhez sincs kedve annyira.
Elgondolkodtam, hogy elhagyom.
Szerintetek?
Ez most valami provokatív kérdés akar lenni?
Pont most lenne igazán szüksége a támogatásodra, erre azon gondolkodsz hogy elhagyod?!
És az ilyen p@tkány embereknek komolyan van párjuk??.........
Nem értem, hogy ez miért patkányság. Hiszen az ô baja. Nekem nincsen gondom, egészséges vagyok.
Szerintem simán megértené. Mert közben az idô meg telik.
Lehet hagyatkozni az érzelmekre, csak éppen minek ha közben meg megöregszünk.
Törôdöm vele mindig, kikérem magamnak. Csak jól esett a visszaigazolás. Most tényleg más lett. Például nem akar menni sehova a barátaival. Csak velem akar lenni. De nekem unalmas lett.
Sokkal kevesebb érzelmet tud kifejezni.
Antidepresszánst nem kezdünk csak úgy szedni, azt a pszichiáter írja fel, és neki jó oka van erre, mert ugyebár szakorvos.
Hasonloképpen a gyógyszer elhagyását is az orvos javaslatára kezdi meg a páciens, miután hosszabb ideig stabilan jól van.
Az elhagyás hosszú folyamat az adag lassú progresszív csökkentésével.
Olyat nem szabad csinálni, hogy gondol egyet, és abbahagja.
Ha ez történik, akkor felelőtlen. Sok pszichiátriai beteg csavarodik be, aki nem fogadja el a tényt, hogy beteg, és gyógyultnak nyilvánitja magát. Ebben az esetben jogos az elhagyás, mert az illetőnek nincs belátása arról, hogy nemcsak önmagának, hanem a környezetének és szeretteinek is árt.
Ha az elhagyás folyamatos (miután az orvos gyógyultnak nyilvánította), akkor semmilyen hosszútávú hangulatváltozást nem fof okozni, tehát elhagyni sem jogos.
Kedves 10:25-ös.
Teljesen magától hagyta el.
Kiváltott egy másik gyógyszert, ami kevesebb hatóanyagú. Orvossal nem beszélt.
Ôszintén aggódom is érte, de fel is merült az elhagyás, de nem tudom mi lenne a jó.
4 éve szedi.
10:25 vagyok - ebben az esetben én kilépnék ebből a kapcsolatból.
Az agy egy szerv, ami nem mindig működik jól, de gyógyszerrel kezelhető, viszont baromira komplikált. Önhatalmúlag belenyúlni a gyógykezelésébe sokféle következményekkel járhat a diliháztól a ravatalozóig.
Én nem lennék olyan emberrel együtt, aki nem képes elfogadni a betegsége tényét, és okosabb az orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!