Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztényként hol/hogyan találhatok magamnak társat? (Komoly kapcsolatra gondolok) 24L
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 17:35
1/17 anonim válasza:
Van egy "Forráspont"-nevű esemény, ilyen fiatal keresztény találkozó. Ott biztos akad valaki számodra
2/17 anonim válasza:
Szerintem akárhol, bár kicsi rá az esély, ha a vallás az elsődleges szempont. Próbálkozz keresztény közösségekben, vallási zarándokhelyeknél stb.
3/17 anonim válasza:
Fontos, hogy a másik is vallásos legyen?
4/17 anonim válasza:
Mennyire fontos neked hogy vallásos legyen?
Még egy partnered sem volt?
5/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy úgy vagy keresztény mint a Tóth Gabi, vagy rendesen.
6/17 anonim válasza:
Élőben hát ugyanott, mint a nem keresztényeket, csak ha valaki szimpatikus, beszélgess vele és kiderül, hasonló-e. Vagy persze el lehet menni templomok ifikörébe, fiatal felnőtteknek tartott bibliaórákra. Társkeresőkön is beleírhatod az adatlapodra, hogy kit keresel. És hát vannak keresztény társkeresők is, pl. eliezer, parkatt.
7/17 anonim válasza:
Miséken , lelkészek között azok házasódhatnak..
8/17 Noren1989 válasza:
Nos, a-verzió, h a betegebb gyülikben. (Elmebetegség makszi szint javasolt).
B-verzió, h a normàl emberek közt.
9/17 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező, vannak lehetőségek, és én is élek ezekkel, de nehéz olyat találni (hittöl függetlenül is), akivel minden passzol.
10/17 anonim válasza:
Gondolom ugyanúgy a jóképűekre, magasakra mentek, mint a nem keresztények. Mozogtam keresztény körökben huszonnéhány évesen és ugyanezt láttam. Voltam cserkész körökben, jártam templomba, voltam vallási előadásos hétvégén. Jóképű és magas pasiként ugyanúgy sok nő érdeklődött irántam keresztény körökben, mint máshol is. Kismillió tapasztalat és sztori megmaradt ezzel kapcsolatban. Találkoztam pár másik jóképű vallásos sráccal (ők tényleg azok voltak fiatal kortól kezdve, én csak kíváncsi voltam és kipróbáltam az egészet), ők mind foglaltak voltak már 18-20 éves koruktól kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!