Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők randizáskor maximum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők randizáskor maximum mennyit hajlandóak gyalogosan közelekedni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 26. 14:18
A kérdező szavazást indított:
csak az autó és a randi során érintett helyszínek közt gyalogolok (autó és lakás, autó és étterem. autó és mozi stb. között)
5 max. 10 perc séta belefér
10-15 percet bármikor sétálhatunk
15-20 percet
20-25 percet
25-30 percet
30+ percet is szívesen gyalogolok
kemény csaj vagyok, tőlem futós randi is lehet és lenyomhatunk egy könnyed félmaratont a hegyekben
26 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk 35 fokban nem opció a séta.
2023. aug. 26. 14:18
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Én szeretem a sétálós randikat. De valóban, nem ma :D
2023. aug. 26. 14:46
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon max. 10 perc. Nekem nem pálya az egymás mellett való caplatás, szeretek odafigyelni a másikra, levenni a reakcióit, ehhez az kell, hogy egymással szemben legyünk.
2023. aug. 26. 15:09
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Én utálok gyalogolni. Mármint ha el kell menni boltba, gyalog megyek, de a céltalan sétafikát utálom.
2023. aug. 26. 15:10
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Én séta közben szeretek beszélgetni, szóval lehet hosszabb.
2023. aug. 26. 15:22
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez körülmènyek és idöjàràsfüggö. Szeretek sétàlni de nem a 40 fokban vagy nyakig porban,sàrban.
2023. aug. 26. 17:07
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Én imádok minél többet gyalogolni! :)
2023. aug. 26. 17:37
 8/14 anonim ***** válasza:
94%

Max 20-23 fokban, nem nyáron felőlem sétálgathatunk, de nem a kedvenc programom, hacsak nincs valami egyébbel egybekötve. Mármint nem maga a séta a baj, de én pl ülve jobban tudok beszélgetni, akkor tudok rendesen a másikra figyelni, szóval első pár randira nem ideális nekem, mert séta közben minden másra figyelek kb.

Később meg azt szeretem, ha van konkrétan valami a séta alatt, amire lehet figyelni, szóval pl mittomén Állatkert vagy csak valami szép kiránduló hely ami nem nagyon túrázós, stb. Közben néha le lehet ülni, esetleg beülni egy üdítőre, kávéra.

2023. aug. 26. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nagyon fura ezeket olvasni, mert pont az ilyen csak ülünk valahol és foglaljuk a helyet randikat nem kedvelem. A beszélgetés is gördülékenyebb kint a szabadban, mert eleve adja az ötleteket a helyzet és kevésbé vagyok feszült. Bár tény, hogy én a világból kisétálnék. Nagyon szeretek akár órákat menni bármerre. Ellenben nem szeretem az éttermeket és a sütiző is csak addig komfortos, amíg valóban fogyasztó vendég vagyok. Amikor már végeztem, mennék. Gondolom ezért alakult így.
2023. aug. 26. 18:06
 10/14 anonim ***** válasza:
69%

Értem.

Ember, aki kint szeret lenni = jó.

Ember, aki bent szeret lenni = rossz.

2023. aug. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!