Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány gondolkodik hogy eljöjjön velem egy második randira,akkor inkább hagyjam az egészet?
Volt egy randim egy csajjal és randi után a neten leírtam neki hogy jól éreztem magam,lenne e kedve egy második randihoz?!
Azt mondta hogy még nem tudja,gondolkozik ezen.
Ha már ennyire bizonytalan akkor most hagyjam az egészet és ne fektessek bele több energiát?
Szerintem hagyd. Ha mar valamin gondolkodni kell az mar reg nem jo. Legalabbis az en esetembol kiindulva amikor egy no gondolkodott rajtam, kettonkon, abbol sosem lett folytatas vagy jo vege.
Egy kapcsolatot vagy 100% ban kell akarni vagy sehogy.
Ha csak ezt a gondolkodomot nem viccnek szanta akkor szerintem tul sok esely nincs
Szerintem is nagyon esélyes, hogy kivárja, mással hogy alakul, mert a másik valami miatt nyilvánvalóan jobban tetszik neki - ha te tetszenél jobban, akkor a másik kapta volna a bullshit választ.
A helyedben én már akkor sem mennék el vele második randira, ha később jelentkezik, hogy "na meggondoltam, talizzunk".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!