Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyha futna utánad, aki után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha futna utánad, aki után futsz, mennyire lenne más?

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 02:06
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem szoktam körpàlyàn sportolni.
2023. aug. 24. 02:45
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Általában akik utanam gutnak ha tetszik azokkal azonnali a kapcsolat. Màr elso nap szinte egyutt járunk egyutt vagyunk haverokkal ismetem a szuleit es forditva es szinte egyutt élünk és belecsöppennek az életembe, ahhoz kapcsolodnak.

Akik nem hajtanak rám, azokkal meg gyakori az hogy hetekig honapokig is csak a cset megy még, de az is hogy el is kopik a cset, volt akivel igy indultunk hogy már le is töröltem, mire aztan szemelyesen talalkoztunk. Csak akkor indult be nála a "bumm" jàràs szerelem el akart jegyezni aztan 1 év mulva

De suakitottam.

3 éve most ő fut kapar utánam. Már nem èrdekel.

2023. aug. 24. 06:08
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Azt hinném, hogy kamu, át akar verni, jót röhögni rajtam a haverjaival stb., semmiképp sem hinném el, hogy valóban tetszem és kellek neki. Így bár szomorúan, de "letennék" róla.
2023. aug. 24. 07:55
 4/8 anonim ***** válasza:
3.de az ilyenek bizonyitanak eleve azert futnak hogy higyj neki. Nekem is volt olyan aki amolyan alfa es leráztam hogy hagyjon már nem hianyzik hogy kihasználjanak. Hát rengeteget letett az asztalra nagyon sokat bizonyitott hogy megalapozza a bizalmam es szoba is álljak vele.aztán hogy össze is jöjjek vele.
2023. aug. 24. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőnknek se kellene futni és kiegyensúlyozottan megismernénk egymást.
2023. aug. 24. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:

4: De - őszintén! - jó vége lett? Összejöttetek, aztán...?

Sosem tudnám elhinni, hogy minden rendben van azzal a férfival, aki utánam fut. Utánam, aki nagyon nem 10/10 sem kinézetre, sem személyiségre. Nyilván egy kívül-belül bomba után normális, ha teper. Így viszont krva gyanús. Ha nem is akar átverni, valami akkor is lehet vele... defektes vagy bármi. Normális, minimum átlagos férfi nem kapar egy átlag alatti nő (ez vagyok én) után.

2023. aug. 24. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Utánam nem futnak mert én is átlag alatti vagyok mint a 6os :D Úgyhogy nálam elsőre megértik a nemet.

De olyan már volt, hogy letettem arról, hogy egy srác viszonozza az érzéseimet, és mindig, amikor érezte, hogy távolodok, akkor felbukkant. És akkor én mindig örömmel fogadtam, hogy na akkor most végre enyém lesz. Spoiler: nem lett.

2023. aug. 24. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

6 mite összejottem vele szinte már kicsinálta magát.

Amikor először egyutt voltunk könnyezve ismételgette hússzor, hogy szeretlek.

Akkor kezdtem neki hinni amugy is mikor érzelmeket kezdtem làtni. Nem akkor mikor manipulál hiv irogat teper. Hanem amikor megcsillant màr hogy ez szivbol jön.

2023. aug. 24. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!