Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kene leszolitanom?
Tegnap mikor mentem bicajjal buszhoz akkor lattam egy szep, vonzo lanyt akivel kb 2-3 mp erejeig osszeneztunk. Ma is mikor mentem bicajjal akkor ugyanez, bar csak gyors egymasra nezes volt.
Legszivesebben leszolitottam volna, hogy nem ismerjuk e egymast valahonnan esetleg, de mindketszer valami oreg novel beszelgetett...
Viszont csak ugy utcan nem tudom helyenvalo dolog lenne az ilyen. Vagyis lehet a csaj furan venne nem? Hulyen jonne ki, tolom a bicajom es jon szembe velem tegyuk fel, osszenezunk en rakoszonok (es ha visszakoszon meg mosolyog esetleg) utana meg rakerdezek hogy : "bocsi, nem akarok illetlen lenni, de nem ismerjuk esetleg egymast valahonnan?
Vagy hogyan lehetne vele beszelgetest inditani/leszolitani ha legkozelebb is latom veletlen?
Utcan alapbol hogyan lehetne nőkkel beszelgetest inditani?
Nők:
Szerintetek ez helyenvalo? Vagyis ha valaki utcan kezdene valami beszelgetest veletek?
Ha normálisan teszed, és ahogy írtad, igen, akkor nyugodtan, de ha nem jól veszi, akkor ne folytasd.
És nem tudom, hol és mikor történt ez, de kihalt utcán, főleg este, a legudvariasabb közeledés is ijesztő.
Pofon egyszerű. 😁
Így, szólítsd le.
-Idenézz édes,mindenem szerelemre éhes.
És közben üss egy nagyot tenyérrel a mellkasodra. 🤣
😄
Oke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!