Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsan le a srácot ?
Egy terembe járunk edzeni.
Én úgy gondoltam hogy mondom neki - nagon szimpatikus és lenne kedve ismerkedni 😄
Szerintetek jó? Vagy ha van valai jó tipp meghallgaton szívesen 🙂 előre is köszi
Én 24 vagyok ő kb 28 lehet
Hát szerintem ez elég béna. Szimpatikus hogy lehet, ha nem is beszétlek? Max vonzó, kívánatos...
Köszönj neki. Olyan szereket használj, amivel szemben vagy vele, hogy szem elött legyél, szemezz vele, mosolyogj rá, küld jeleket, dícsérd meg, kérj segítséget, tanácsot... Persze nem mindezt egyszerre, egy alkalommal mert az iszonyatosan szánalmasan rámenős lenne, hanem fokozatosan, és reméld, hogy előbb-utóbb magától is veszi a lapot. Ha ennyi nem elég, akkor annak oka van. De végső esetben még meghívhatod valami apróságra, vagy megkínálhatod valami egészséges akármivel... de ha ennyiből sem, lép tovább, akkor tényleg oka van, és ne erőltesd, ne alázd magad.
Én nem ezzel kezdeném.
Hanem csak simán ha pl ő már megy mert végzett akkor csak annyit mondanék "hova-hova? Már végeztél? Vagy valami aprósággal.
Vagy kérd meg valamelyik gépnél mutassa meg hogy kell használni.
Én lehet régimódi vagyok, de nekem tetszik az, amit a kérdező írt, viszont előtte megpróbálnám azt, hogy rámosolygok, hogy visszamosolyog-e. :)
Nem kell ilyen hosszú trükköket csinálni, hogy tanácsot kérni és társai, mert nekem sok férfi ismerősöm mondta már, hogy ezekből nem mindig ért, mert ha meg félre értelmezik a jelet, és bepróbálkoznak a csajnál, sok csaj kiakad, hogy miért zaklatják őket az edzőteremben.
Én mostmár ezért vagyok annaka híve, hogy lényegretörőnek kell lenni.
Mosolyogj rá. Ha erre vevő, akkor szerintem jó az a szöveg amit mondtál.
Mosolygott is már és kértem hogy segítsen.
Mindig fülessel tornázik mindenki itt nem beszélgetnek az emberek sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!