Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lefeküdtem a főnökömmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a főnökömmel, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Szakmai gyakorlaton vagyok az irodájánál, ismertük egymást korábbról már.

Július végén szabira ment mindenki az irodánál, mert ilyenkor nyáron kb. a fű sem nő. Nekem még egy hét lenne a gyakorlatomból és mondta, hogy majd erre térjünk vissza, ha újra kezdődik a munka. Írt pénteken, beszélgettünk picit, aztán felhozta, hogy esetleg átugorhatnék hozzá szombaton, ha van kedvem. Ne telefonon beszéljük meg, amit szeretne a gyakorlatommal kapcsolatban, meg "úgyis tartozik még nekem egy üveg borra" (fogadtunk valamiben, és nyertem).

Közel lakik, júliusban volt nála csapatépítő is, nem éreztem ezt furcsának elsőre, mentem.

Azt hittem, hogy a gyakorlatra azt mondja, ne menjek vissza már arra az egy hétre, leigazolja most az egészet. De nem, mondta, hogy látja, hogy szorgalmas vagyok és jól dolgozom, esetleg, ha lenne kedvem, maradhatnék dolgozni az egyetem mellett "állandóra", azért kapnék fizetést is már. Örültem ennek, mert erős maga az iroda, neki is van úgymond neve a szakmában és ez pozitív megerősítés volt, hogy nem csak amiatt ment bele, hogy ott csináljam a gyakorlatot, mert ismertük egymást, hanem tényleg jó vagyok a munkában.

Utána még beszélgettünk, iszogattunk, majd összegabalyodtunk...

Maga az együttlét jó volt vele nagyon, eddig is volt, hogy éreztem, működik közöttünk a kémia, de sokszor azzal állítottam le magam, hogy egyszerűen kedves, vicces, én meg túlgondolom. Viszont itt jön az, hogy hogyan tovább...

Nem tudom, hogy ha ő is bent lesz az irodában esetleg, felhozzam-e a hétvégét, hogy megkérdezzem-e, ő mit gondol vagy valami. Az az igazság, hogy elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren, nem nagyon volt még senkivel semmi... És nem tudom, hogy kéne viselkednem.

Magánügy, nem is akarom, hogy ez legyen bent a téma, nem is mondtam senkinek, de ha úgy csinálnék, mintha semmi nem történt volna, azzal nem bántom meg? Vagy pont ez lenne az "elvárt"?

Valamint, abban sem vagyok már biztos, hogy a szorgalmi időszak alatt is maradnom kéne... Hülye voltam, nem kellett volna, ezzel tisztában vagyok teljesen. De nem tudom, ő mit gondol, mit várna el, hogy viselkedjek. Nem én akarok lenni a fiatal, naiv lány, aki néha a főnöke kedvére tesz, ha az éppen azt szeretné.

Ráadásul ha kiderülne, mindenki a törtető ribinek tartana a sztereotípiák miatt... Egyetemista lány, 50-hez közelítő, befolyásos, tehetős férfi. Hiába magyaráznám, hogy előtte is tetszett, vagy, hogy van a családomnak elég pénze, hidegen hagy más vagyona. Szóval ezért sem akarnám, hogy ennek híre menjen.

2023. aug. 20. 22:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem kérdezgetnék semmit, letölteném az egy hetemet és viszlát.

Borítékolhatod, hogy ha maradsz, később sírva fogsz elmenni onnan. Mert ha egyszer már lefeküdtetek, máskor is le fogtok. És ha egy darabig tudjátok is titkolni (ha belezúgsz nem sokáig, közvetlen kollégák pár hét után levágják már abból ahogy ránézel és beszélsz vele, tapasztalat), majd igazán akkor leszel készen, mikor jön az újabb fiatal gyakornok és őt is jól levarrja, aztán szépen össze is töri a kis szíved.

Úgyhogy ha megfogadsz egy tanácsot menekülj, de szinte biztos vagyok benne, hogy ott fogsz maradni. :D Viszont emlékezz erre kb 1 év múlva, hogy miket írogattunk, nagyon meg fogod bánni. Ha okos vagy, más kárán tanulsz, nem a sajátodon.

2023. aug. 21. 07:49
 22/25 anonim ***** válasza:
92%

Exogámia ide vagy oda,azért el tudnék képzelni pár dolgot a főnivel...❤️

Egyébként ebben a helyzetben én sem javaslom ezen a helyen a hosszú távú karriert,ugyanis végig kiszolgáltatott helyzetben lennél,minden értelemben.

2023. aug. 21. 20:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi lett Veled kérdező?
2023. okt. 23. 21:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék!...
2023. okt. 25. 18:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező? Maradtál végül?
2024. jún. 15. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!