Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ismeretlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ismeretlenül ráírni/megjelölni egy lányt akivel biztosan közösen a szimpátia, de szinte nincs alkalom kezdeményezni ahol dolgozik?

Figyelt kérdés

Üdv!

Röviden arról van szó, hogy van egy lány aki dolgozik egy adott helyen, ahova én heti max 2x szoktam bemenni. A szimpátia fix, végig keressük egymással a szemkontaktust, viszont az a probléma, hogy annyira elfoglalt illetve mindig ott van vele 2-3 kollega hogy képtelenség felvenni vele a kapcsolatot. Megtehetném, hogy akár minden nap bejárok az adott helyre, de az túl feltűnő lenne. Sosincs egyedül, én meg hát nem vagyok az a rámenős, laza típus...mint intro, nekem ezt sokszor le kell játszani a fejemben, nemtudok kötetlenül csak úgy odamenni. Facebookon tudom hogy ki ő, de szerintem előtte legalább nem ártana pár szót váltani élőben. Amikor rávettem magam, akkor meg pont nem ő volt és hátul pakolt másik 1-2 emberrel...még csak indokom sem lett volna hogy random odamenjek. Szerintetek érdemes próbát tenni, hogy ráírok? Még az is lehet hogy ő is jobban örülne ennek, mert egyszerűen nem látok semmi szitut hogy bármit elkezdjek élőben. Nagyon gáz lenne ezt bepróbálni? Ha még sincs semmi a részéről, max elküld a francba

2023. aug. 16. 02:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
He mégsincs semmi a részéről szerintem nem el kuld hanem csetelget veled meg félreérthetoen kedves marad meg hülyit mert nem akar rossz viszonyt munkahelyen.
2023. aug. 16. 02:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Bár nehéz, de lehet először Facebookon kellene megoróbálni vele kommunikálni és nem rögtön elhívni valahová, hanem témákról. Természetesen benne van a bukás lehetősége is, na de a sikeré is. Azért kíváncsi vagyok a többi véleményre is. És smúgy szerintem 1# válaszoló jó és érdekes választ adott.
2023. aug. 16. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Egyszer ültem egy bárban, amikor észrevettem, hogy az új pultos fiú nagyon nézegetem engem. Aztán én is nézegettem őt, de mivel ő dolgozott így nyilván nem szólított meg. Megtalált Facebookon (ez nem volt nehéz, szóval nem volt creepy dolog) és rám írt, hogy "szia, te vagy az a lány akivel tegnap este olyan sűrűn összemosolyogtunk?". Válaszoltam. Aztán kavartunk pár hónapig. :D

Szóval, simán írj rá. De benne van, hogy koppani fogsz, erre készülj fel.

2023. aug. 16. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
3. Jó nagy szajha vagy ezek szerint. :)
2023. aug. 17. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
#4 Így van, jó nagy szajha vagyok, mert rámosolyogtam egy srácra, találkoztam vele és jól el voltunk pár hónapig és mindenki sérülések nélkül kiszállt a dologból. :D Élvezni az életet tényleg szajhás! :D
2023. aug. 21. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
x5 ne törődj az ilyen zsákutcákkal.
2023. aug. 21. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
5. Elhiszem hogy szajhaként nagyon egyszerű azzal takrozni hogy "élvezzük az életet".Miért nem csinálod pénzért?Hamár ennyire könnyen kapható szajha vagy akkor már legalább kapsz is érte még pénzt is te szánalmas lotyó:).
2023. aug. 21. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
5# Ne is foglalkozz ilyen véleményekkel!
2023. aug. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!