Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen illemet vártok el egy pasitól az első randin? Hogyan viselkedjen?
Legyen kedves és érezzem azt, hogy tényleg odafigyel ràm.
Ajàndékot meg hasonlòt nem vàrok el. A részem is fizetem ha kell nekem nem ez a pasi mércéje fizet e.
Valakik ugy vannak vele ha össze se jött a csaj legalább ingyen fogdosta ezekkel a baráti gesztusoknak leplezett tapogatással.
Nem fogdosni kéne tudni hanem bemutatkozni hogy ki ő egy normális vonzo laza jófej, vagy egy s.ggfej.
Ha vadidegen, akkor csók első randin kizárva, nálam ez alap. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, úgyis lesz következő alkalom.
Ha a férfi meghív valahová, akkor a fogyasztást illik rendeznie (nem nagy dolgokra gondolok).
Velem például többször előfordult, hogy egy-egy hosszabbra nyúló randi során az első helyen fogyasztott dolgot a férfi fizette, én pedig utána visszahívtam valamire.
Amúgy csatlakozom pár előttem szólóhoz, az a legfontosabb, hogy önmagát adja. Ne erőltessen magára semmi olyan viselkedési formát, ami őt nem jellemzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!