Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen illemet vártok el egy pasitól az első randin? Hogyan viselkedjen?
Figyelt kérdés
#szabály #Randizási
2023. aug. 14. 16:59
1/20 anonim válasza:
Legyen laza,adja önmagát,kérdezze meg mit szeretnék csinálni.
2/20 A kérdező kommentje:
És fizesse a számlát pl nem? :)
2023. aug. 14. 17:19
3/20 anonim válasza:
Adja önmagát, hogy kiderüljön, összeillünk-e. Ne "viselkedjen".
4/20 anonim válasza:
1 vagyok. Hát én igazából nem szoktam elvárni,nyílván függ attól ő hív e meg. De ha pl elmegyünk fagyizni,akkor automatikusan veszem elő én is a tárcám. Oké még sosem kellett kb fizetnem de hajlandóság bennem van :D
5/20 anonim válasza:
Ne akaejon puszit ölelést meg ne simogassa a hátam.
Nekem ezekbol már nagyon elegem van mikor nezrol találkozom vagy összefutok valakivel 10-20 percre, csak hogy személyesen is lássuk egymàst elválásnál meg szinte "megerőszakolnak" ezzel a gisztustalan puszi ölelés hátsimogatással.
Attol hogy csetelek vele meg személyesen szóba álltam vele nekem attol meg egy idegen senki!
6/20 anonim válasza:
5# mennyire igazad van!!! Legutóbbi randimon is a pasi 15 perc után már bújt volna oda. Hát a francokat
7/20 anonim válasza:
Fizesse a számlát. Erre a válaszra vártál, tudom.
Sok lány elvárjs, én nem.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem csak erre.
Pl illik e ajándékot vinni, kihúzni neki a széket, bármit. :)
2023. aug. 14. 17:30
9/20 anonim válasza:
Ajándék? Dehogy is. Kihúzni a széket? Szerintem azt kb a randikon csinálják ,utána már nem. Tehát megint csak a megjátszás
10/20 anonim válasza:
Az mekkora lenne ha kifizettetné veled a fagyid. Es vannak ilyen pasik!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!