Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért mondta így hogy fizessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mondta így hogy fizessem ki?

Figyelt kérdés

Eslo randi volt, meghivott egy mekire a randi végén a pasi és megkredezte, hogy szeretném e fizetni a részem.

Én mivel így megkerdezte nem mertem nemet mondani így kifizettem. Csak nekem fura hogy ha ő hív meg és így kerdezi?

Nem azért, nem akarok senkit lehúzni pénzel, csak ha meghivok valakit akkor én fizetem én úgy gondolom. Nem nagy összegről van szó. 23/N

2023. aug. 14. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
73%

A férfi azért nyitja ki a nő előtt az ajtót, mert a nő nem képes rá? A nő nem tudná kinyitni a férfi előtt az ajtót? Dehogynem. Elvárjuk, hogy a férfi kinyissa az ajtót? Igen. Miért várjuk el? Azért, mert ezzel demonstrálja, hogy volt gyerekszobája, tisztában van az udvariassági szabályokkal.

Azért várjuk el, hogy kifizessen egy nyomorult italt az első randin, mert mi nem tudjuk kifizetni? Nem, ugyanazon okok miatt, mint az elsőt.

2023. aug. 14. 16:23
 42/81 anonim ***** válasza:
28%

Azt hinném, a gyerekmentes kommentjeim akasztják ki a mérőt, de a múltkor ugyanilyen fizetős kérdésnél leinceleztek a véleményemért.

Mindig szeretem itt olvasni más nők véleményeit, mert öröm látni, mikor terjed az, amit mindig gondoltam, és felszólalnak a bántalmazás, utcai zaklatás, otthoni elnyomás miatt.

De ez az egy téma valahogy marad. Ez a feministáknak is olyan, hogy fizessen a pasi. Bennem is megvan a kettősség, hogy ha nem fizet, lehet, hogy a saját részét sem fogja kapcsolatban, és nekem kell eltartani, de ha meg fizet, az nekem nem esik jól. Lehet azért, mert dolgozó nőként kezdtem el randizni, ezért soha nem volt a klasszikus "a pasi dolgozik, a lány csak diák" kapcsolatom, nem tudom... de engem mindig meglep, hogy ennél a kérdésnél előjön az 50-es évek.

És nem az incelek által emlegetett egyenjogúságról van szó, annak ehhez semmi köze, hanem a magyarázat mögötte. "Ő akar engem megismerni." Alapból nem megyek el randizni olyannal, akit nem akarok megismerni.

2023. aug. 14. 16:24
 43/81 anonim ***** válasza:
17%
41-es, szerintem nem udvarias az, aki kaját vesz nekem. Az ajtó aranyos szokás, én is szoktam tartani másoknak.
2023. aug. 14. 16:25
 44/81 anonim ***** válasza:
0%
43-szó sem volt kajáról.
2023. aug. 14. 16:30
 45/81 anonim ***** válasza:
93%
A kérdésben kaja van, de teljesen mindegy, miről van szó, kaja vagy pia.
2023. aug. 14. 16:32
 46/81 anonim ***** válasza:
13%

😂A nő kipingálja magát azt sokszor azt hiszi hogy elég, de nem is biztos ugyebár, hogy a smink, a ruha illik neki, vagy a férfinak tetszik és elvárja nagyon sok esetben, hogy a férfi szórakoztató legyen, de ő annyit beszél, hogy, hmm, értem, jól van, jól mondod.

A férfi kifizeti a költségeket és többet nem randizik vele, mert csak a teste volt jelen a nőnek a randin, de ő persze felháborodik, hogy nincs több randi. A férfit hordja el nárcisztikusnak, mert magáról mesélt, de azt nem gondolja, hogy neki kellett volna érdeklődnie szintén.

Természetesen vannak normális nők szerencsére és normális férfiak is, csak ezen az oldalon a válaszok alapján csakis bunkó lehet egy férfi és egyebek.

Mindezek mellett azt írják hogy legyen gáláns, udvarias, de persze a pénzre értik, az a lényeg. Az nem számít, hogy amúgy hogyan sikerült a randi, csak az, hogy fizessen, mert férfi.

A hímnemű legyen konzervatív is, de ja ha kijelenti a nőnek, hogy jónak tartja, hogy tud főzni, akkor már csűri csavarja, hogy bántalmazásra is képes.

Mindent az égvilágon túlkomplikálnak és azt hiszik, hogy azért mertt nők nekik mindent szabad, elsőbbségük van.

A férfi randi után ha jól sikerült hívja újra randira és írjon még aznap, de ő nem ír vissza, direkt játszmázik. hogy ő önálló férfi nélkül, közben meg remeg érte, hogy végre valaki horogra akarjon, vagy mert az egyik kapcsolatból a másikba ugranak.

A férfi nem lehet szegényebb, egy férfinak gondolaolvasónak illik lennie, mert ha nem az, akkor mocskos nőgyűlölő, bunkó paraszt, elnyomná őt, pénzéhesnek tartja, holott van rá indok, mert majdnem minden 10.nő az.😂

2023. aug. 14. 16:33
 47/81 anonim ***** válasza:
82%

"de azért ne legyen már ennyire egyértelmű hogy a férfi kifizet"

Így van, de akkor előre közölje a "meghívásnak", hogy mindenki maga fizet. És akkor már ne O döntése el, hova mennek, hanem közösen.

Nem magával a fizetéssel van a baj, hanem ahogy előadta. Tuti nem randinek vele többet.

2023. aug. 14. 16:34
 48/81 anonim ***** válasza:
74%
47-igazad van, abszolút!
2023. aug. 14. 16:35
 49/81 anonim ***** válasza:
13%

"Így van, de akkor előre közölje a "meghívásnak", hogy mindenki maga fizet."

De ezt miért kell közölni? Felnőttkorom óta, pláne mióta bankkártyám van, alapnak veszem, hogy fizetek magamnak mindent, ami kell.

Az egyértelmű, hogy a helyet beszéljék meg, de nekem ez akkor is alap lenne, ha meghívnának.

2023. aug. 14. 16:36
 50/81 anonim ***** válasza:
83%
49-mert ez randihelyzetben egyáltalán nem egyértelmű, azért.
2023. aug. 14. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!