Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mondta így hogy fizessem ki?
Figyelt kérdés
Eslo randi volt, meghivott egy mekire a randi végén a pasi és megkredezte, hogy szeretném e fizetni a részem.
Én mivel így megkerdezte nem mertem nemet mondani így kifizettem. Csak nekem fura hogy ha ő hív meg és így kerdezi?
Nem azért, nem akarok senkit lehúzni pénzel, csak ha meghivok valakit akkor én fizetem én úgy gondolom. Nem nagy összegről van szó. 23/N
27-én első randin ezért sem szoktam elmenni enni a másikkal. Egyetértek, nem a másik lehúzásáról kell, hogy szóljon a randevú. Egy-két pohár limonádé vagy kávé azért férjen már bele a férfi büdzséjébe, ha meg akar ismerni.
2023. aug. 14. 16:01
32/81 anonim válasza:
27, a Meki, amit a kérdező írt, azért baromira nem egy "komplett kajálás".
2023. aug. 14. 16:01
33/81 anonim válasza:
"Egy-két pohár limonádé vagy kávé azért férjen már bele a férfi büdzséjébe, ha meg akar ismerni."
Te nem akarod őt megismerni?
2023. aug. 14. 16:03
34/81 anonim válasza:
30-lásd a 28-as válaszom :D
35/81 anonim válasza:
33-nem én kezdeményezem az ismerkedést.
36/81 anonim válasza:
Tehát téged nem érdekel a pasi.
2023. aug. 14. 16:06
37/81 anonim válasza:
Jó, akkor aki szerint a meki nem számít komplett evésnek, az értse úgy, hogy ha nem egy-két ezresről van szó, akkor már illene felajánlani a fizetést. Nem kell fizetni, de legalább sugallni, hogy nem veszem magától értetődőnek hogy a másik rámkölt egy többezres összeget.
2023. aug. 14. 16:07
38/81 anonim válasza:
#29, megfogtad a lényeget. Úgy értem, hogy a nő ragaszkodhat a konzervatív értékekhez, az oké, de ha egy férfi emleget ilyesmit akkor már minden baj van.
2023. aug. 14. 16:08
39/81 anonim válasza:
Na.. kicsit off téma.. de ha már itt 1-2 komment említette, hogy mi várható el egy férfitől, akkor ugyan említsük már meg azt is, hogy mi várható el egy nőtől az első randevún?
Az, hogy megjelenjen? Az, hogy “kikerázza” magát? Szokások ide vagy oda, azért ez így nem teljesen fair, lássuk be őszintén
2023. aug. 14. 16:10
40/81 anonim válasza:
#39, pontosan így van sajnos. A nőtől kb. annyi az elvárás, nekik saját maguk felé is, meg a férfiaknak feléjük is, hogy jelenjenek meg. Aztán a pasi még örüljön is, ha megjelenik a csaj, mert lehet 3 éve nem volt egy randija se, mert nincs diplomája, lakása stb. pedig lehet állná a cechet. 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!