Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért mondta így hogy fizessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mondta így hogy fizessem ki?

Figyelt kérdés

Eslo randi volt, meghivott egy mekire a randi végén a pasi és megkredezte, hogy szeretném e fizetni a részem.

Én mivel így megkerdezte nem mertem nemet mondani így kifizettem. Csak nekem fura hogy ha ő hív meg és így kerdezi?

Nem azért, nem akarok senkit lehúzni pénzel, csak ha meghivok valakit akkor én fizetem én úgy gondolom. Nem nagy összegről van szó. 23/N

2023. aug. 14. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
90%
10-ilyen is volt igen, akivel 30 fokban sétálgattunk az utcán. Mikor mondtam, hogy szomjas vagyok, akkor odaadta a felmelegedett ásványvizét, amit a kezében fogdosott addig. Pff
2023. aug. 14. 15:14
 12/81 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy itt olvasom a sztorikat, csak arra tudok gondolni, de jó, hogy nem most vagyok randizós fiatal lány.

Most komolyan, ilyen a felhozatal? :((

2023. aug. 14. 15:16
 13/81 anonim ***** válasza:
90%
Azért. Elég bunkó dolog, ha már egyszer ő hívott meg.
2023. aug. 14. 15:19
 14/81 anonim ***** válasza:
84%
12-azért nem mind ilyen. A többség simán fizet az első randin. Én nőként nem is várok el többet. Ha lenne több randi, akkor már simán fizetném a részem, vagy én hívnám meg a második körre. De nekem az első randin ez fontos, hogy lássam, volt gyerekszobája és van benne ennyi gálánsság.
2023. aug. 14. 15:20
 15/81 anonim ***** válasza:
12%

Nem tudom.. én így semmi bunkó dolgot nem látok ebben.

Ahogy egy előttem szóló is írta, elég sok nő ad már hangot annak, akár nyilvánosan is, hogy már pedig neki senki nem fizesse a részét. Őszintén szólva, teljesen megértem azokat a férfi társaimat, akik bizonyos témákban elbizonytalanodnak a párkeresés során.

Mára már szinte teljesen eltűnt az elvárás a férfi kezdeményezésről, a randi költségeinek finanszírozásáról, a program szervezéséről stb..

Simán el tudok képzelni olyan szituációt is, hogy egy hölgy azért szól be utólag egy pasinak, mert meg se kérdezte, hogy akarja e fizetni a részét.

Én ezt nem venném zokon.

Lassan már a legapróbb, legjelenetéktelenebb dolgokat is órákig kell egyeztetni a randizás előtt, nehogy valakinek bántsa a becsületét.

2023. aug. 14. 15:24
 16/81 anonim ***** válasza:
88%

Valamikor január végén elhívott randizni egy srác. Beültünk egy kávézóba, beszélgetés közben mondta, hogy egyelőre nem tudja, mikor fogunk tudni legközelebb találkozni. Erre mondtam, hogy gondolom azért írni fogunk egymásnak, és akkor üzenetben úgyis meg tudjuk beszélni a továbbiakat, mire közölte velem, hogy neki ilyesmire nincs ideje. Ő túl elfoglalt írogatni meg telefonálni.

Aztán intettünk a pincérnek, hozta a számlát. Amikor elővettem a tárcámat, hogy fizessek, mondta, hogy hagyjam csak. Már majdnem megjegyeztem magamban, hogy na, legalább ennyi udvariasság van benne, de miután fizetett, ki is jelentette, hogy most nyugodtan meg is hívhatom egy teára...

Gyorsan eljátszottam, hogy édesanyám írt, hogy mennem kell haza, aztán búcsút vettem. Egy hét elteltével meg képes volt rám írni és megkérdezni, mit rontott el.

2023. aug. 14. 15:27
 17/81 anonim ***** válasza:
88%
"Mára már szinte teljesen eltűnt az elvárás a férfi kezdeményezésről, a randi költségeinek finanszírozásáról, a program szervezéséről stb.."- dehogy tűnt!
2023. aug. 14. 15:27
 18/81 anonim ***** válasza:
20%
Ugyan nem randi volt, csak barátilag találkoztam egy srác ismerőssel legelőször, de ha randi lett volna is ugyan így jártam volna el. Először beültünk valahova inni, szó nélkül kifizette a pultnál amíg mosdóban. Aztán elmentünk enni gyorsétterembe, azt meg én fizettem ki szó nélkül, ennyi. Pedig én hívtam meg, gondolom akkor is neki kellett volna állni az egészet csak mert ő a férfi. 😅
2023. aug. 14. 15:36
 19/81 anonim ***** válasza:
19%
*mosdóban voltam
2023. aug. 14. 15:37
 20/81 anonim ***** válasza:
30%

Én sem értem, hogy miért lenne emiatt bunkó igazság szerint, mert nem kell egyeztetni egyáltalán, hogy ki mit fizet az elején csak azt, hogy mikor és hol randiznak.

Tényleg van úgy, hogy ha a nőt nem kérdezi meg, hogy kifizeti-e a részét első randin, akkor az a baja, hogy figyelembe se vette, vagy az, hogy pénzéhes nőnek nézi, aki el árja, hogy fizessenek neki, akár, hogy nincs pénze meg arra se, hogy kifizesse. XD

Nem azt mondta a férfi mint pl. hogy:

"Ági, fizesd ki, mert én nem fogom!"

hanem mondjuk azt kérdezte, hogy:

"Ági, szeretnéd kifizetni a részed, vagy én álljam?"

A kérdező nem mert szólni, hogy mit szeretne, arról a férfi nem tehet.

Ideje lenne pár nőnek észrevennie magát, akik azt hiszik, hogy azért mert nők, akkor már az első randin kötelező a férfinak állni a csekket, holott jó pár nő magától érdeklődik róla.

Nem a férfit kellene savazni, hanem nem automatikusnak venni, hogy a férfi fizet első, vagy akár még az ötödik is csak azért, mert férfi...

2023. aug. 14. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!