Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka annak ha egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak ha egy pasi a megismerkedésünk elején ennyire gyors tempóban halad?

Figyelt kérdés
A szüleinek rögtön bemutazott.El visz ide oda.pl.mozi,étterem,strand,stb.már a közös nyaralást is tervezi.Teljesen a kedvemben akar járni.nagyon figyelmes velem.

2023. aug. 13. 17:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
83%

Most kielemezlek kicsit:

"Életem legnagyobb bókjait is akkor kaptam és akkor sírtak utánam, amikor felmostam a padlót velük, mert már elegem volt belőlük. Térden csúszva könyörgött brühühühü. Azt mondta nem tud nélkülem élni brühühü…mai napig sír utánam és pszichológushoz jár."

Tehát az elején love bombingoltad, nem tudta tartani a tempót, és megsértődött a kis "lelked".

Erre a kis "lelked" kitalálta hogy bosszút áll, és jelenleg azon örvendezel hogy valaki meglehetősen rossz helyzetben van.

Hát mondjuk ez már lehet hogy a szociopata kategória, szegény nárcisztikusokat se kellene veled sértegetni.

"Most olyan pasija van, aki veri. Verje véresre kit érdekel? Ő választotta"

Megható, hogy mennyire szeretted ezt a lányt!

"Bezzeg amikor én kedves és nagyon figyelmes voltam vele és elhalmoztam ajándékokkal akkor meg le sem sz.rt. Nem értem mi a bajuk az embereknek."

Hát igen, annyira szeretted, hogy a cél érdekében még ajándékot is vettél neki.

Most 5 perces néma csönd a tiszteletedre. De te neeeem, nem vagy nárci, sőt nem is léteznek, csak MINDENKIRE rámondják. Nem, nem mondják rá mindenkire, és van amikor jogos.

2023. aug. 14. 07:59
 32/36 Oldfire ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy már nagyon szeretne megdönteni. Pedig ha nincs türelme veled szemben később probléma lehet belőle. Próbáld vissza húzni a valóságba. Intsd türelemre. Ha igazán tetszel neki, talán megtanulja. Azért legyél óvatos. Nehogy nagy csalódás legyen.
2023. aug. 14. 08:54
 33/36 anonim ***** válasza:
95%

Két velvet.hu-s cikk elolvasása után mindenki tévedhetetlenül felismeri a nárcisztikus személyiséget. Úgy tűnik az a normális, ha valaki hosszú hónapokig tesztelgeti a másikat, mielőtt bármilyen rövid vagy hosszútávú tervbe beleszőné a partnerét.

Találtál egy fickót, aki tudja mit akar. Ezt jelenti.

2023. aug. 14. 08:54
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, hogy be fog találni valami értelmi fogyatékos nő. Te tudod kinek írsz ilyeneket?

6 éves kapcsolatról beszélünk…

És igen..néha jó káröröm! Ez teljesen természetes emberi reakció! Ennek semmi köze a szociopatákhoz meg a nárcisztikusokhoz. Idióta vagy, a legtöbb nő azt sem tudja mit akar, és baráti jó tanács: inkább ne használj olyan szavakat amelyeknek a jelentését sem tudod csak olvastad a Nők Lapja Café-ban vagy a she.hu-n meg tököm tudja milyen abberalt szaron.

2023. aug. 14. 08:59
 35/36 anonim ***** válasza:
94%
Itt mindenki Freudon nevelkedett, már az anyatejjel szívták magukb8a tudományt. Kérdező, gyorsan felejtsd el a kérdésedet, és menj nyaralni a barátoddal!
2023. aug. 14. 09:11
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Másokat meg simán hülyítenek a nàrcik bevesznek mindent egyből:D
2023. aug. 14. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!