Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha egy pasi a megismerkedésünk elején ennyire gyors tempóban halad?
Mégis mi abban a gyors, hogy programokat szervez?
Ha nyaralást tervezett, akkor miért ne mehetnétek együtt? Az semmit nem jelent, hogy eltöltetek egy hetet valahol.
Én a párpm szüleit pár nap után megismertem, mert éppen úgy jött ki a lépés.
AZ meg hogy figyelmes? Alapnak kéne lenni.
Lehet, hogy egyszerűen... Szerelmes? :D
Komolyan. Mi van az emberekkel? 2023 van és már ez is csodának számít? És már ezt is meg kell köpködni? Miért vagyunk ennyire szánalmasan negatív nemzet?
Végre jött egy pár normális válasz is. #22,#23,#25
A többiek nem tudják elképzelni (vagy inkább elviselni), hogy valaki talált egy rendes társat. Mindjárt nárcisztikus bántalmazó az illető. Mi ez itt, az elhagyott nők klubja?
Katasztrofális válaszok jöttek, de hát nem is csodálkozom. A végén picit normalizálódott a helyzet, de az eleje-közepe…..háát bazzz no comment. És akkor csodálkozunk, hogy a magyar férfiak ilyenek meg a magyar nők ilyenek. Idegbajos, gyógyszeres depressziós néptől nem is várok mondjuk sokat!
Ez Magyarország, ahol minél bunkóbb vagy a nővel, annál nagyobb lesz a sikered. Ez halál komoly! Életem legnagyobb bókjait is akkor kaptam és akkor sírtak utánam, amikor felmostam a padlót velük, mert már elegem volt belőlük. Térden csúszva könyörgött brühühühü. Azt mondta nem tud nélkülem élni brühühü…mai napig sír utánam és pszichológushoz jár.
Most olyan pasija van, aki veri. Verje véresre kit érdekel? Ő választotta!
Bezzeg amikor én kedves és nagyon figyelmes voltam vele és elhalmoztam ajándékokkal akkor meg le sem sz.rt. Nem értem mi a bajuk az embereknek.
S
E
M
M
I
N
E
M
J
Ó
.
.
.
Szinte mindenki képben van már a nárcikkal nőverőkkel lovebombinggal.
Tehát elég sokan vannak ilyen pasik.
Különben nem 99%-nak ez ugrana be.
Narcisztikus a pasi! Szalits meg minden kapcsolatot!
Nezd ezt a csatornat,fel fogod ismerni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!