Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik neten ismerkedtek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik neten ismerkedtek az első randira milyen èrzésekkel indultak el az illetővel?

Figyelt kérdés

En valahogy mindig ugy vagyok vele hogy na biztos ő se olyan lesz mimt a képem és megint szívok.

Valahogy mindenki 10szer rondább annál mint ami képe fent van es allandoan csalidok hogy a képen normális élőben meg egy fogykosnak néz ki

Nincs meg bennem soha a randi izgalma hogy de várom már hogy lássam, hanem az van hogy elébemegyek megint egy csalódásnak biztos.

2023. aug. 12. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne neten ismerkedj *boom, problem solved*
2023. aug. 12. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
A környezetemben nyomik vannak akik nem kellenek.
2023. aug. 12. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne is a környezetedben ismerkedj. Mozdulj ki, távolodj el otthonról...bár nem tudom, persze attól is függ hol élsz.
2023. aug. 12. 14:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem szeretem ugy mert ketsegbeesettnek tűnök ha idegennek nyitok.

Volt olyan hogy aluljároban leszolitott egy srác el akart hivni amikor meg igent mondtam meglepődött es kiröhögött.

Vagy voltam egy kalandparkban ahol ismerkedni akart velem aki felcsatolja a dolgokat, de ahogy làtom mindenki mással is elég barátkozós, meg ha nyitnék, egybol gondolná hogy na kapás van, az egyik hal horogra akad a sokból.

Vagy voltunk céggel balatonon ami nekem kész nyűg volt(a kollegàk nem baratok hanem kotelezo small talkos csapatépito), az etteremben meh a pincèrsráccal beszélgettem össze is jóhettünk volna, mivel nagyin egymásra kattantunk, de menni kellett azzal a nyomorult cèges busszal kollegákkal tovább muzeumot nézni. Vagy mit. A srác igy integetett nekem amit a kollegák meg nem èrtettek minek integet egy pincér. De ott se veszítettem sokat szerintem olyan pincérrel, aki meghuzza hátul a vendégeket jóformàn(ha igy belegondolok, mèg jó is hogy nem a barátom vagy ilyesmi)

2023. aug. 12. 14:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Tényleg amugy szinte minden pincért összeszedhetnék bàrhol.

Még külföldön is amikor szitterkedtem az meg bevitt hátra kajálni meg bemutatta az egész vàrost is motorozni is vitt. Egy hétig szinte egyutt jàrtam egy olasz pasival. Másik héten meg olaszo màsik oldalán egy másik olasz srác (tiszta "baywatch" "csávó") udvarolt. Mint vmi ken baba. Magas izmos szőke haj kék szem és irto aranyos kedves. Egy hètig velem feszített au olasz diszkókban verte a mellét hogy most a bnője vagyok:D

Valamiért a magyarok ill magyar csajok nekik vmi sztárnak minősülnek :D

Na ennyit ezekről

2023. aug. 12. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen problémám, mivel képes vagyok szűrni. Azt kapom élőben is, amit a fotókon látok.

Izgatottsággal állok hozzá, hogy milyen élményben lesz részem, milyen új dolgokat tanulok, milyen szinten tudunk majd kapcsolódni.

Te meg azon görcsölsz, hogy biztos nem fog olyan jól kinézni mint online. Gratulálok, ez szánalmas.

Egyrészt saját szinteden kellene keresni, másrészt nem kamuzós, filterezős, megbízhatatlan emberkékkel.

Nincs semmi baj azzal hogy 'kapás van', be lehet próbálkozni normális módon, ha megtetszik valaki, ez ilyen, teljesen természetes.

Azt mondod, a magas izmos szőke kék szemű verte a mellét, de nekem pontosan az ellenkezője jött le az elbeszélésedből: te érezted úgy, hogy valami trófeával az oldaladon vonulsz és fényezed az egód.

Rettentően ellenszenvesnek tűnsz az írottak alapján. Komoly felnőtt nő pedig ne használja a 'nyomi' szót, soha.

Remélem továbbra is sikerül elkerülnöm az ilyen embereket mint te.

2023. aug. 12. 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:
De egy fura lehetsz hogy mindent kicsavarsz ellenkezőre mint ami van. Amiket írtam.
2023. aug. 12. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne magyarokkal ismerkedj.
2023. aug. 13. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!