Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nem éli meg iszonyat fárasztónak ezt az egész randizás dolgot?
Ha olyanokkal állsz szóba akik szexchatelnek mit vàrsz ilyenektöl?
Neked kell megválogatni kivel akarsz találkozni.
Én sosem értettem hogy miért élem át ezt a nőktől újra és újra
Hogy egy találkozó vagy ismerkedés előbb sikeres majd totál kudarcba fúl a nő érdektelensége miatt
Akkor is ha nem hibázok, de persze előfordult hogy hibáztam is.
Ezt a mocskot betudtam női félelemnek: mivel félnek a férfiak fizikai erőszakjától, ezért igyekeznek élőben kedvesek és elfogadóak lenni, majd amint lehet offolnak. Lehetőleg nem élőben, egyszerű eltűnést alkalmazva
Az sem baj ha utána találkoztok, hiszen szerintük lehet úgy tenni mintha semmi nem történt volna és élni világukat. Az hogy ez mit jelent a férfinek meg ugye le van tojva. Ez érthető hogy nem hiányzik kérdező, de a legrémisztőbb hogy ez akkor is lehetséges kifejlet ha egy nő kezdeményez. Szóval még a feladással sem tutira kivédhető ez a gusztustalan viselkedés
Ezért kéne nevelni az embereket.
Régen megvoltak a szabályok, hogyan és hol lehet normálisan ismerkedni, vagy kulturáltan elutasítani a másikat.
Ma meg...
"Akkor is ha nem hibázok, de persze előfordult hogy hibáztam is."
Nem kell ahhoz hibázni, hogy valaki úgy érezze, még sem te vagy neki a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!