Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más nem éli meg iszonyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nem éli meg iszonyat fárasztónak ezt az egész randizás dolgot?

Figyelt kérdés
Sokan szeretnek variálni jobbra balra, változtatni a véleményüket stb, azt hiszed hogy sikered van aztán az ellenkezője. Kinek van erre szüksége? Én eldöntöttem hogy soha többet nem ölök energiát ebbe. Pár ostoba nudeon meg hívásos szexchaten túl nem jutottam, semmi értelme az ilyen netes csicsergéseknek. Élek inkább egyedül. 23/f
2023. aug. 9. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Úgy fáradtál bele a randizásba, hogy még ki sem próbáltad? Szerintem rugaszkodj neki, és fuss még néhány kört, mielőtt feladod.
2023. aug. 9. 21:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát semmi késztetést nem érzek rá.
2023. aug. 9. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Élj hát boldogan egyedül, ha nem érzel rá késztetést és igényét sem látod. Sok hozzád hasonló ember van, aki inkább a szingli életmódot választja, mások pedig igényét érzik, hogy energiát fektessenek a társuk megtalálásában. Ennyi.
2023. aug. 9. 21:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, akkor hagyd. Viszont szépen kérlek, hogy amikor az élet úgy hozza, hogy nőkkel kerülsz bármilyen hétköznapi interakcióba, akkor maradj mindig a lehetőségekhez képest normálisan kedves, és meg se forduljon a fejedben őket hibáztatni a döntésed miatt. Így teljesen oké a dolog.
2023. aug. 9. 21:38
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha olyanokkal állsz szóba akik szexchatelnek mit vàrsz ilyenektöl?

Neked kell megválogatni kivel akarsz találkozni.

2023. aug. 9. 21:40
 6/14 A kérdező kommentje:
4.Férfiakkal sem kellemesebb tho.
2023. aug. 9. 21:41
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Én sosem értettem hogy miért élem át ezt a nőktől újra és újra

Hogy egy találkozó vagy ismerkedés előbb sikeres majd totál kudarcba fúl a nő érdektelensége miatt

Akkor is ha nem hibázok, de persze előfordult hogy hibáztam is.

Ezt a mocskot betudtam női félelemnek: mivel félnek a férfiak fizikai erőszakjától, ezért igyekeznek élőben kedvesek és elfogadóak lenni, majd amint lehet offolnak. Lehetőleg nem élőben, egyszerű eltűnést alkalmazva

Az sem baj ha utána találkoztok, hiszen szerintük lehet úgy tenni mintha semmi nem történt volna és élni világukat. Az hogy ez mit jelent a férfinek meg ugye le van tojva. Ez érthető hogy nem hiányzik kérdező, de a legrémisztőbb hogy ez akkor is lehetséges kifejlet ha egy nő kezdeményez. Szóval még a feladással sem tutira kivédhető ez a gusztustalan viselkedés

2023. aug. 9. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Ezért kéne nevelni az embereket.

Régen megvoltak a szabályok, hogyan és hol lehet normálisan ismerkedni, vagy kulturáltan elutasítani a másikat.

Ma meg...

2023. aug. 9. 21:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Tele van az ember link emberekkel, ezért sem barátkozom már senkivel sem.
2023. aug. 9. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:

"Akkor is ha nem hibázok, de persze előfordult hogy hibáztam is."

Nem kell ahhoz hibázni, hogy valaki úgy érezze, még sem te vagy neki a megfelelő.

2023. aug. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!